tiistai 4. marraskuuta 2014

Viisi väriä: V I H R E ÄSain jokunen viikko sitten värihaasteen Lauralta Heinässä heiluvassa-blogista ja sama nakki napsahti tänään Jenniltä Keski.-blogista. Kiitos haasteesta, mukana ollaan! Ideana on siis esitellä kodin viisi väriä viitenä päivänä ja haastaa lisää väkeä mukaan.

Minun kodista ei kovin ihmeellisiä värejä löydy ainakaan näin syksyllä, mutta kyllä minä ne vaaditut viisi sain kasaan. Aloitetaan VIHREÄLLÄ. Vihreää löytyy kodistani aina, nimittäin kasvien muodossa. Keittiön pöydällä on useimmiten joku yrtti, josta napsin parhaat palat ruokiin. Välillä basilikaa, toisinaan timjamia. Onpa täällä nähty rosmariinikin. Tänä syksynä viherrystä on tuonut myös ensikokeiluni oliivipuun kanssa. Vielä vihertää, vaikka kovasti se lehtiään pudotteleekin. Saa nähdä jaksaako elää talven yli. Tykkään kovasti myös mehikasveista (?), jotka tuntuvat helppohoitoisilta ja kauniitakin ovat.

Näiden lisäksi parvekkeelta löytyy kaunis puksipuu, joka täytynee pelastaa talveksi sisätiloihin. En vaan tiedä kuinka se viihtyy sisällä. Sitä taitaa odottaa sama kohtalo kuin oliivipuuta. Makuuhuoneessa rehottaa suuri muratti, joka ei tällä hetkellä miellytä silmää kuten aiemmin, mutta en raski siitä luopuakaan. Annetaan sille siis jatkoaikaa. Toisinaan vihreää löytyy myös leikkokukista ja näin joulun alla kotiini kotiutuu myös joku havupuu.

Haastaisin mukaan Vanilja-blogin Sannan, lähdetkö mukaan?

Värejä enemmän täällä kaivataan VALOA! Missä aurinko? Yövuorolainen ei juuri päivänvaloa näe, kun aamulla kotiutuessa on pimeää ja iltapäivällä herätessä on pimeää. Ette siis arvaakaan miten paljon odotan vapaapäiviä ja kuinka paljon toivonkaan, että aurinko näyttäytyisi silloin!! 


*AnuElina


Ps. Olen hiljalleen alkanut laitella kuvia myös Instagramiin, minut löytää sieltä nimellä anuelina76. Instan kuvapäivitykset eivät ole sidoksissa blogiin, julkaisen kuvia fiiliksen mukaan sieltä täältä. 

8 kommenttia:

 1. Kivaa, että nappasit haasteen matkaasi, tätä on mukava seurailla! :)

  VastaaPoista
 2. Vihreä kasvien muodossa ja kyllä kaunis- ja sopii musta kotiin kuin kotiin. Tekee heti jotenkin elävämmäksi. Mä etsin oliivipuuta jokapaikasta , mutta en onnistunut löytämään. Täytyy koittaa keväällä uusiksi, jos niitä ei nyt enää ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluaisin kyllä lisää vihreää sisälle nyt talveksi kun ulkona on niin väritöntä. Toivottavasti saat oman oliivipuusi sitten keväällä, nyt niitä tuskin on enää tarjolla...

   Poista
 3. Ihanat vihreöt piristykset! :-) Näyttää tosi kivalle :-)

  Mahtavaa kun olet myös instassa,se on niin loisto paikka! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan hurahtanut Instaan kuluneen viikon aikana. Aivan koukussa!

   Poista