sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Onnenpotku ja lomaodotuksiaNyt kerron jymyuutisen (muutamat IBA:ssa mukana olleet tietävätkin jo)! Onni potkaisi minua toden teolla elokuun lopulla. Sain eräänä kesäisenä päivänä kesken yövuorounieni puhelun, jossa onniteltiin ja kerrottiin, että olen voittanut matkalahjakortin. Kyllä siinä yököllä unihiekat karisivat silmistä samantien. Mutta mistä on kyse? 

Tarina menee jotakuinkin näin: Viime huhtikuussa osallistuin Indiedaysin ja Vermanin yhteistyökampanjaan (osallistuminen tapahtui Bloggers' Inspiration Day-tapahtumassa). Tehtävänäni oli kertoa käyttökokemuksia Vermanin tuotteista, jotka sopivat erityisesti reissaajalle. Kyseisen yhteistyöpostauksen voit kurkata TÄÄLTÄ. Kävipä sitten niin hyvä tuuri, että minun postaukseni aiheesta voitti kilpailun. Ja toden totta, sain palkinnoksi Apollomatkojen 300 euron matkalahjakortin!
Reissunainen on ikionnellinen tällaisesta jymy-yllätyksestä! Lahjakortti on voimassa ensi kesään asti, joten eiköhän se tule käytettyä. Pientä haastetta tuo se, että kortti käy ainoastaan pakettimatkoihin ja minähän en niitä oikeastaan harrasta, koska räätälöin matkani yleensä itse. Enköhän minä kuitenkin voi luistaa periaatteistani tämän kerran...

Nyt kun matka-aiheeseen päästiin, niin paljastettakoon samalla tulevan talven lomasuunnitelmat. Ikävähän tässä on ollut jo melkein neljä vuotta, joten ajattelin hoitaa asian tammikuussa 2015. Varasin jo reilut kaksi kuukautta sitten lennot (lahjakorttia en käytä tähän matkaan) minulle niin rakkaaseen Thaimaahan. Edellisestä reissusta tulee todellakin jo neljä vuotta! Maata on tullut koluttua paljon, lähinnä etelän rantakohteissa, joten tällä kertaa suuntaan pohjoiseen, kauas hiekkarannoilta. Tarkoituksena olisi viettää viikon verran Chiang Maissa, tutustua kaupunkiin ja ympärillä olevaan maaseutuun, vuoristoon ja sademetsiin (tai mitä pusikoita siellä onkaan). Toiseksi lomaviikoksi palaan etelään nauttimaan hiekkarannoista, kohde tosin on vielä mietinnässä. Loman pari viimeistä päivää ajattelin hengailla taas Bangkokissa. Olen reissussa 2,5 viikkoa (18 päivää), siinä ajassa ehtii jo nähdä kaikenlaista. Lähden reissuun yksin, seuraa en tälle(kään) reissulle saanut. Mutta kyllähän aikuinen nainen yksinkin pärjää tutussa maassa, eikö niin?! Arvaatte varmaan, miten kärsimättömänä jo odotan tulevaa lomaa!
                                                                       

Tunnelmallista isänpäivän iltaa!


*AnuElina


Ps. Reissukaverin paikka on siis vapaana, lähdetkö mukaan? ;)


10 kommenttia:

 1. Oi oi, onnea vielä tätäkin kautta upeasta voitosta! <3 Ja mitä ihania suunnitelmia talven reissulle, kuulostaa täydelliseltä ja tuossa ajassa tosiaan ehtii puhdistaa lumet kengistä. :D Ihanaa reissunsuunnittelua! <3

  VastaaPoista
 2. Onnea voitosta, tuli kyllä oikeaan osoitteeseen!
  Ilmoittautuisin matkaseuraksi heti tältä istumalta jos vaan talvilomaa olis hiukan enemmän kuin vaivaiset 8 päivää... :( Itsellä kun on ainainen ongelma tuo matkaseuran löytäminen, niin sitä on valmis lähteen minne vaan jos vaan seuraa on tarjolla!

  VastaaPoista
 3. Mielettömästi onnea tästä onnenpotkusta! Ja ihanalta kuulostaa sun suunnitelmatkin :)

  VastaaPoista
 4. Tämä oli niin loistavaa, onnea vielä tätäkin kautta <3 Ansaitsit voittosi! Toivottavasti löydät mieleisen matkan. Mutta hei, tuo sun matka kuulostaa niin loistavalta. Jos mulla ei olisin näitä "pikkuesteitä", pakkaisin laukut ja niiiiiin lähtisin sun matkaan! Kuulostaa nimittäin just ihan loistolomalta!!!!

  VastaaPoista
 5. Oi vau. Isosti onnea ja mukavaa lomanodotusta. Voipi tuntua pitkältä täällä pimeässä, mutta jee, ihan mahtijuttu.

  VastaaPoista
 6. Onnea onnea onnea 😍 voitto osui niin oikealle henkilölle 😊 ihan loisto juttu 😊😊

  VastaaPoista
 7. Onnea voitosta, ihan huikea tuuri sulla!
  Thaimaa on kaunis paikka, vaikka haaveilen jo jostain muusta kohteesta :)

  VastaaPoista
 8. Hienoa :) Ja varmasti tekisi mieli mukaan :D

  VastaaPoista
 9. Vautsi mikä voitto! Onnea! :)

  VastaaPoista
 10. ISO KIITOS kaikille kommenteista! :)

  VastaaPoista