keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Valoa ja valkaisua

   -Vain muutos on pysyvää-
Herakleitos


Näinhan se menee, sisustamisessakin. Kotini on jatkuvassa muutostilassa. Koskaan ei ole valmista ja tuskin koskaan olen jokaiseen nurkkaan täysin tyytyväinen. Maku muuttuu, tyyli muuttuu. Ja mikä tällä hekellä on vahvin muutoksenhalun syy, on tämä kamala pimeys (myös päivällä). Kaipaan niin hirveästi valoa ja aurinkoa. Koska sitä ei tällä hetkellä (eikä vielä pitkään aikaan) saa ulkoa niin valoa on tuotava sisälle. Kotona onkin tapahtunut jälleen pieniä muutoksia valoisampaan ja valkoisempaan suuntaan. Viime postauksessa esittelemäni matto on yksi niistä, mutta ei siinä vielä kaikki. Olen lisännyt valoa ja valkoista vähän sinne ja tänne. Mutta mitä ja minne? Se selviää seuraavissa postauksissa!

Keskiviikon jatkoja sinulle, mä singahdan kohta töihin!

*AnuElina


Ps. Kuva ei liity kodin valkaisuun, vaikka valkoista siitäkin löyty. Tuo ihana, vanha hyllyrotisko sattuu vaan olemaan yksi suosikkikalusteistani ja myös yksi suosikkikohtani omassa kodissa, siksi se pääsee silloin tällöin kuvittamaan postauksiani. :)


9 kommenttia:

 1. Tuo tähti hyllyn päällä on piste iin päälle <3 huippu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se ihan hyvä oivallus...ei kaikkia tähtiä tarvitse laittaa roikkumaan. :)

   Poista
 2. Ihana hylly täynnä ihania juttuja! Tuota kuvaa voisi katsella aika kauan :) Mukavaa torstaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyllyn "tavaranäyttelyä" voisi toki joskus vaihdellakin, mutta tykkään siitä nyt tuollaisena.

   Poista
 3. Tämmöistä minäkin halajan. Ja sitä valoa ja aurinkoa! Pyllystä tämä pimeä, märkä ja sumuinen keli!! :(

  VastaaPoista
 4. Se on kyllä juurikin niin. Ja sitten on niitä juttuja jotka palaa sisustukseen aina vaan, taukojenkin jälkeen - ainakin mulla. Mutta hei, olisko se kivaakaan jos jonain päivänä toteaisi, että nyt tää on tässä, että tällä mennään seuraavat viisi vuotta. Kääk.

  VastaaPoista