sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Moi moi musta marraskuu!

Viimein sinut on selätetty, musta ja pimeä marraskuu. 
Sinua en jää yhtään kaipaamaan! 
Moi moi marraskuu!


Kuun viimeinen päivä ja luultavasti kuun ensimmäinen auringonpilkahdus taivaanrannassa. Voit uskoa, että olen nauttinut tuosta valoilmiöstä. Tuo hohtava valo, joka värjää taivaanrannan keltaiseksi on jotain taianomaista! Ihan meinaa tulla tippa linssiin, sen verran olen tuota mollukkaa taivaalle kaivannut (olen pöhkö, tiedän sen!). Juuri nyt annan sen paistaa suoraan silmiini tuosta isosta ikkunasta! 

Arvaapa miten olen tämän poikkeuksellisen valoisan päivän käyttänyt? No, valokuvaamalla tietysti! Tuli tuossa räpsittyä 450 kuvaa jouluiseen asuun pukeutuneesta kodista, kukkasista, asetelmista ym. Nyt on varastossa läjäpäin kuvia tulevia blogipostauksia varten. Meinasin nimittäin ensimmäistä kertaa tehdä joulukalenterin blogini seuraajien riemuksi ja kiusaksi. Luvassa siis 24 postausta huomisesta alkaen aina jouluaattoon asti. Jännityksellä odotan kuinka käy, loppuuko aiheet, jääkö joku päivä vahingossa välistä... haastetta kerrakseen, mutta onneksi aihe on erittäin mieluinen. 

Tänään päättyy marraskuu ja samalla ensimmäinen adventti aloittaa joulukauden virallisesti. Blogeissa tunnetusti esitellään tänään kauniit adventtikyntteliköt. Minä teen tänä vuonna poikkeuksen, kynttelikköä ei ole eikä tule. Sen sijaan esittelen ihanan tulppaanikimpun, tämän talven ensimmäisen. Nämä nuppukuvat on räpsity eilen, tänään valkoisista nupuista on auennut hennon vaaleanpunaiset kukat. Kaunis mutanttitulppaanikimppu!


Ihanaista ensimmäistä adventtia ja marraskuun viimeistä! 
Joulukuussa alkaa olla jo vähän toivoa!

*AnuElina


12 kommenttia:

 1. Oi, joulukalenteri kuullostaa kivalta! Innolla odotan ensimmäistä luukkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna se aukeaa, ensimmäinen luukku nimittäin. :)

   Poista
 2. Ihanaa kun teet myös kalenterin <3 kuulostaa ihanalta :) täällä samoissa merkeissä oltu :)

  Hurmaavat tulppaanit, aivan ihastuttavat <3

  Iloista adventtia <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, joulukalenteri kuullostaa kivalta. Itse päädyin siihen, etten sitä tänä vuonna tee, mutta kiva seurata muiden kalentereita kuitenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jäähän seurailemaan mitä minun kalenterin luukuista paljastuu. :)

   Poista
 4. Uuh, sä oot räpsinyt sit ihan huolela ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, räpsin vielä vähän lisää, taisi tulla yhteensä lähes 600...tosin iso osa niistä meni roskakoriin, oli tärähtänyttä, liian hämärää, rakeista jne. Mutta onneksi myös paljon onnistuneita otosia. :)

   Poista
 5. Samat fiilikset marraskuusta :@
  Hih, melkoinen kuvapläjäys sulla käsiteltävänä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, kuvia tuli hurjasti, mutta ne oli aika nopeasti käsitelty kuitenkin. :) Pitää käyttää valoisat päivät tehokkaasti hyödyksi. :)

   Poista
 6. Yhdyn täysin tuohon marraskuun teemaasi ja nautin itsekin auringon paisteesta tänään vaikkakin työpaikan ikkunan takaa:)

  Mukavaa joulukuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että saadaan auringonpaistetta joulukuussa vähän enemmän kuin marraskuussa (paistoikohan silloin kertaakaan...?). :)

   Poista