torstai 6. marraskuuta 2014

Talven pehmoiset lämmittäjät
Tänään täällä Vantaalla on satanut lunta! Maan peittää ohut valkoinen kerros, sen alta pilkottaa vihreä ruoho. Mittari nollassa. Saisihan tuota lunta tulla vähän lisää, että maisema kirkastusi edes vähän. Mutta eipä taida toive toteutua, koska sääennuste juuri lupaili eteläiseen Suomeen jopa +10 astetta lähipäiviksi. Ja pilvistä. Ja vesisadetta.

Tämän päivän semi-talvisesta maisemasta päästäänkin aasinsillalla aiheeseen talven pehmoiset lämmittäjät. Sään viilentyessä on ihana pukeutua pehmeisiin ja lämpimiin vaatteisiin. Villatakkeja ja -paitoja onkin tullut käytettyä jo kylmimpinä päivinä ja säiden muuttuessa kylmemmäksi niistä tulee osa päivittäistä pukeutumista. Pehmeät maanläheiset sävyt miellyttävät nyt eniten, vaikka kyllähän tuolta kaapista mustiakin neuleita löytyy. Hankintalistalla olisi vielä yksi muhkea musta villatakki/paita. 

Lämpimät kaulahuivit ovat jo olleet käytössä lähes päivittäin, koska inhoan, jos kylmä tuuli menee takinkauluksesta sisään. Suuren huivin saa tarvittaessa kiedottua peittämään vaikka koko pään. Lämmin huivi saa koko olon tuntumaan lämpimämmältä, vaikka päällä olisi vähän ohuempikin takki (siis vain plussakeleillä!). Tänä syksynä olen yrittänyt valita kaupoista neuleita/huiveja, joissa olisi edes vähän villaa, yritän samalla pääästä eroon 100%-akryylivaatteista.

Nyt sisäiseksi lämmikkeeksi kuppi teetä ja sitten viidenteen ja onneksi tällä erää viimeiseen yövuoroon. Pari vapaata edessä, voittajafiilis!


*AnuElina10 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja ihana pukeutua lämpimiin vaatteisiin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On se kumma miten näin syksyn/talven tullen on kiva pukeutua kerroksiin ja sitten taas kevään kolkutellessa on mahtavaa kun saa riisua kaiken ylimääräisen pois. :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia! Jospa pian sielläkin satais lunta niin ois paljon valoisampaa! :)

  VastaaPoista
 3. Herttaisen pehmoisen ja lämpimän näköisiä neuleita!

  VastaaPoista
 4. On aivan ihana kaivaa neuleita esiin näin kylmien ilmojen tultua 😊 niitä ei voita mikään !
  Kauniita neuleita onkin kuvissa, talvi saa tulla 😊

  Mukavaa viikonloppua 💜

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunnon talvi saisi todellakin tulla. Lunta sopivasti, pikku pakkanen ja auringonpaiste, kiitos!

   Poista
 5. Kauniit ja lämpöisen näköiset ihanuudet olet löytänyt! Neuleita on mukava käyttää nyt, kun alkaa olla hiukan viileämpää - ainakin hetken. :)
  Ihania vapaapäiviä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eivät nuo kaikki sentään uusia ole, vain nuo yksiväriset harmaat. Pakko vähän hillitä vaatteiden ostamista...

   Poista