maanantai 24. marraskuuta 2014

Matto kuin lumihanki










Taisin jossain vaiheessa mainita haaveilevani vitivalkoisesta matosta. No, nyt tuossa lattialla sellainen pötköttää, komeassa 160x230cm mitassaan. Vaan eipä tämän(kään) kanssa ihan putkeen mennyt ja tuuriakin oli matkassa. Kerronpa sinulle tarinan...

Bongasin maton Bauhausin sisustusosastolta ALE-pöydästä. Kävi katsomassa sitä vajaa pari viikkoa sitten torstaina, mutta en uskaltanut ostaa (pihiys iski ale-hinnasta huolimatta). Matto jäi kuitenkin mieleen kummittelemaan ja pyöräilin viime keskiviikkona katsomaan josko tuo matto (ainoa kappale siis) odottaisi siellä vielä minua. No, odottihan se. Mutta ongelmana tällä kertaa oli se, ettei mattoa voinut varata enkä voinut sitä pyörän päällä kotiin kuljettaa. Ei muuta kuin sormet ristiin ja toivomaan, että se malttaisi vielä odottaa minua seuravaan päivään. Niinpä kävelin kyseiseen liikkeeseen viime torstaina ja matto oli yhä siellä (ja se todellakin oli ainoa kappale!)! Ja mikä parasta, ALE-hinta oli laskenut edellisestä päivästä vielä pari kymppiä. Ihan uskomaton juttu, että kukaan muu ei ollut himoinnut mattoa koko pitkän viikon aikana, vaan se odotti siellä minua. Naama onnellisessa virneessä hurautin sitten bussilla kotiin. Sen pituinen se.

Kyseessä on siis Vallilan vitivalkoinen nukkamatto, joka näyttää ja tuntuu ihan lumihangelta. Kokoa matolla on juuri sopivasti tähän avaraan tilaan. Nukka on ihanan pehmeää ja pitkää, tuntuu mukavalta paljaan jalan alla. Ja tuonne nukan sekaan saa mukavasti murusteltua pipareita, näkkileipää, rusinoita ja popcorneja. Noh, ehkä kuitenkin yritän pitää maton siistinä ja imuroin sitä ahkerasti. Ja punaviinin/glögin lipittely maton päällä on KIELLETTY! ;)

Nyt taidan käydä matolle nukkumaan, huomenna olisi taas edessä arkeen paluu. Hyvää yötä ja mukavaa huomista (tiistaita)!


*AnuElina



10 kommenttia:

  1. Aah ihana.. juuri sellainen joka houkuttelee paljain jaloin tepastelemaan ja pötköttelemään tuossa. Ja mikä ale-tarina, se oli juuri sun mattosi!!

    VastaaPoista
  2. Ihana tarina matolla, se todellakin oli tarkoitettu sinulle :) ja kyllä se todella nättikin on :) oikein sievä :)

    VastaaPoista
  3. Hih, aivan ihana postaus ja matto on upea! Voin kuvitella kuinka ihanalta se tuntuu jalkojen alla. <3
    Kivaa tiistaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täytyy varmaan joku päivä ottaa päikkärit matolla, sen verran paljon se houkuttelee köllöttelemään. ;)

      Poista
  4. Kaunis matto ja onnekas tarina! <3

    VastaaPoista
  5. Pehmoisen oloinen mattokaunotar! Siinä mahtaa olla ihana tassutella..ilman punaviiniä tietenkin!
    Nauti joulun hiipivästä fiiliksestä ja aurinkoa täältä etelän oliivipuun alta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, eipä tuota punaviiniä tule muutenkaan kotona juuri juotua joten ei liene ongelmaa valkoisen maton kanssa. ;)
      Kiitos aurinkoterveisistä, voi kun täälläkin pian taas paistaisi!

      Poista