lauantai 8. marraskuuta 2014

Viisi väriä: H A R M A A



Värihaasteen kolmas päivä ja vuorossa ihana harmoninen HARMAA. Harmaa tuntuukin olevan tämän vuodenajan teemaväri, harmaata joka puolella, niin sisällä kuin ulkona. Välillä jopa mieli on harmaansävyinen. Mutta pysytään nyt kuitenkin sisustuksen parissa... 

Harmaata löytyy kodistani aika paljon. On tyynynpäällisiä, torkkupeittoja, lakanoita, lampaantaljoja, maljakoita, astioita, vaatteita ym. Ja suurimpana elementtinä tietenkin harmaa sohva. Harmaa pehmentää kodin musta-valkoista perus väripalettia. Olen tässä syksyn tullen alkanut himoitsemaan yhä enemmän pehmeää harmaata särmikkään mustan sijaan. Luulenpa että joulua kohti mentäessä musta tulee vielä hiukan vähenemään ja harmaa valtaa lisätilaa valkoisen rinnalla. 











Täällä vietetään rentoa vapaata viikonloppua. Ihanaa kun ei ole pakko mennä minnekään eikä ole yhtään sovittua menoa (enkä myöskään sovi!). Aikatauluttomuus on joskus niin POP! Puuhastelen kotona mukavia juttuja ja valitettavasti pitää tehdä myös jotain ei-niin-mukavia rästihommia (uunin pesu, kylppärin pesu). Käytän hyödyksi päivän valoisimman ajan (sisällä on siitä huolimatta hämärää) ja heilun kameran kanssa. Testailen myös miten kamerajalustan käyttö vaikuttaa hämäräkuvaamiseen. Toki viikonloppuun kuuluu myös kuntoilua ja sohvalla löhöilyä. 

Mitä sinun harmaaseen viikonloppuun kuuluu? Nautitko kenties valkoisesta maisemasta?

M U K A V A A   V I I K O N L O P P U A ! !


*AnuElina


Ps. Kunhan saan tämän värihaasteen alta pois (viisi päivää on ehkä vähän liikaa...) niin sitten luvassa taas uusia juttuja ja kuvia. Nämä haastekuvat kun ovat arkistoista poimittuja ja jo kertaalleen täällä nähtyjä...


10 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia jaksaa katsella uudelleenkin. <3 Harmaa on ihana ja täällä ollaan samoilla jäljillä, harmaata voisi lisätä valkoisen ja mustan seuraan lisääkin. Ihana tuo uusi sohvasi! <3

    Mukavaa aikataulutonta viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Välillä sitä miettii, että porukka kyllästyy katselemaan samoja nurkkia/kuvia...

      Poista
  2. Harmaa on kyllä hyvä kaveri valkoiselle, kauniita nämä sinunkin harmaasi. Kiva että saat nauttia vapaasta viikonlopusta kerrankin, ihanaa iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nautin todella tästä rauhallisesta vapaasta viikonlopusta! POikkeuksellisesti mulla on seuraavat KOLME viikonloppua vapaata, hämmentävää! Tämä vkl rauhallisissa merkeissä, ensi viikonloppuna luvassa kekkerit Hämeessä ja parin viikon päästä Karjalan kunnaille. :)

      Poista
  3. Kylläpä näitä ihania kuvia katselee uudelleen ja uudelleen! <3 Älä yhtään huoli! :-)

    Kaunista, ja harmaa on kyllä niin POP! <3

    Rentoa viikonlopun jatkoa! <3

    VastaaPoista
  4. Ihania harmaita juttuja - harmaa myös mun mieleen :)
    Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  5. Harmaa on niin mun kestosuosikki, vuodesta toiseen. Joskus on hyvä pitää sellaisia aikatauluttomia hetkiä ja viikonloppuja. Mulle ne yleensä tarkoittaa sitä etten saa juuri mitään aikaiseksi, mutta tarvitseeko sitä aina saadakaan. Elämä on muutenkin sellaista suorittamista päivästä toiseen =) Oma viikonloppuni on myöskin ollut vailla suunnitelmaa. Ihan omaa aikaa ollut. Perjantai menikin suunnittelematta Kallio-kierroksella aamuviiteen asti =D Huippukivaa rakkaassa seurassa.Ilta oli täynnä mielenkiintoisia kohtaamisia. Lauantai menikin levätessä. Tänään perheemme kokoontuvat isänpäivälounaalle. Monta nautinnollista asiaa kuulunut tähän viikonloppuun.

    VastaaPoista