perjantai 14. marraskuuta 2014

Kaamoskooma
Nyt on takki tyhjä. Ja pää. Tiukka työtahti, lyhyet vapaat, pimeys ja lyhyet unet ovat vieneet viimeisetkin mehut tästä naisesta. Nyt se iski voimalla päälle: kaamoskooma. Väsyttää niin tolkuttoman paljon ettei silmät meinaa pysyä auki. Kauppareissukin vaati tänään suuria ponnisteluja. Yritän sinnitellä vielä pari tuntia, sitten kutsuu pellavainen peti. Nyt mielessä liikkuu liian paljon valituksen aiheita, mutta tämä ei ole valitusblogi. Siksi pistän nyt pillit pussiin ja palaan asiaan sitten kun on virkeämpi olo ja fiksumpaa kerrottavaa. Ehkä ensi viikolla sitten...


L E P P O I S A A   V I I K O N L O P P U A !

*AnuElina


Ps. Instaan saattaa tupsahtaa jotain kuvia myös viikonloppuna, se kun ei vaadi ajatustyötä samalla tavalla kuin tämä bloggaaminen. :)12 kommenttia:

 1. Mulla oli vähän samaa ilmassa, mutta perjantai kummasti piristää. Hyvää viikonloppua, koita saada ladattua akkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkä tää viimeistään tammikuussa helpottaa...

   Poista
 2. Tiedän niin tuon tunteen työn kanssa. Nimim. yhden vapaalla kolme viikkoa reippaasti painettu :-/ Viikonloppu vapaa tuli enemmän kun tarpeeseen! :-)

  Kovasti tsemppiä ja voimia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suht tiukkaa settiä töissä, 4-5 yöstä ei toivu kahdessa vapaapäivässä. Yötyö tosin on oma valinta, joten ei pitäisi valittaa...

   Poista
 3. Rentouttavaa viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos...toivotaan että vähän helpottaisi. Tosin reissuun ois lähdettävä eli se siitä levosta...

   Poista
 4. Lähetän täältä virtuaalitsempit sinne, toivottavasti saat viikonloppuna levättyä kaamoskoomaa vähän pienemmäksi ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Unta tuskin hirveästi saa viikonlopuna, mutta toivottavasti muuten rentouttaa...

   Poista
 5. Kyllähän sen saa blogissakin sanoa, kun väsyttää tai muuten vaan menee kehnommin! Tuo sellaista arkista realismia blogiinkin. :) Täällä on kans kärsitty jonkin sortin kaamosväsymyksestä, tai mistä lie pimeysahdistuksesta. Vaikka muuten tykkään tästä vuodenajasta, ottaa tämä synkkyys kyllä voimille. Urheilutkin on ollut varsin vähissä, kun olo on niin vetämätön jatkuvasti... ehkä kokeilen kuitenkin sporttikuuria, jos sillä saisi hiukan boostia elämään!
  Tsemppiä ja koitahan lepäillä! Kyllä tää tästä... ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, saa kai blogissakin valittaa... Mutta minä kun ylipätään olen jatkuvaa valitusta ja marinaa vastaan. En jaksa itse kuunnella jatkuvasti valittavia ihmisiä ja toivon ettei minusta tule koskaan sellaista. :)
   Nyt olo on onneksi hieman parempi kun sain nukuttua 11 tuntia. Kohta kamat kassiin ja viikonloppupyrähdykselle Hämeenlinnaan.

   Sporttailu kyllä auttaa kunhan saa itsensä kammettua liikkeelle. Salitreeni juuri tehty, hyvä minä! Tsemppiä sullekin kaamosväsymyksen kaatamiseen!

   Poista
 6. Stemppiä pimeyteen - täällä myös kohtalo toveri :)
  Inhoan pimeyttä.

  VastaaPoista