tiistai 11. marraskuuta 2014

Viisi väriä: M U S T AViimeistä eli viidettä viedään värihaasteessa ja vuoron saa särmä MUSTA. Lempivärini pukeutumisessa, mutta löytyy sitä paljon myös kotini sisustuksessa, Musta on ryhdikäs väri, vahva ja näyttävä. Liiallisuuksiin mentäessä synkkä ja jopa ahdistava. Usein musta onkin yhdistetty puhtaan valkoiseen, mikä antaa anteeksi mustan kovuuden. 

Mustaa löytyy kodistani pienistä sisustusesineistä, tauluista ja tekstiileistä. Lisäksi olen viime aikoina innostunut myös mustista huonekaluista, joita löytyykin kotoani tällä hetkellä useampia. Mustassa uudessa nojatuolissa on mukava katsella tv:tä, jalat voi nostaa mustalle rahille ja teekupin laittaa kynttilöiden viereen mustalle olohuoneen sarjapöydälle, Musta toimii aina, samoin kuin "värittömät" toverinsa valkoinen ja harmaa. Minun suosikki väritrioni! 
Huh heijaa, nyt on saatu värihaaste pakettiin, kyllähän siinä kestikin (ja lukijamäärät romahtivat...)! Nyt voin taas palata "normiaiheisiin", jotka -yllätys-yllätys- liityvät vähitellen yhä enemän lähestyvään jouluun (noniin tulihan sekin sana sanottua ääneen ensimmäistä kertaa tänä vuonna). Luvassa siis jouluisia juttuja ja toivottavasti vihdoinkin myös juttua eteisestä, jonne ei ollakaan vielä kurkattu uudessa kodissani (mut joo, sieltä puuttuu vielä matto ja hylly...). 

Tämä tyttö koittaa saada nyt silmät auki ja suuntaa keskustaan ennen toiseen yövuoroon menoa. Luvassa leffailta kaverin kanssa. Toivottavasti en nyt kauheasti mieltäni pahoita... heheh... ;)

Tiistain jatkoja vaan sinne!!

*AnuElina


9 kommenttia:

 1. Ihania mustia juttuja 😊 musta on ihana ja ajaton väri 😊 ja tätä oli mukava seurata 😊

  Mukavaa leffailua 💕

  VastaaPoista
 2. Jaksan ihastella tuota buddha -tyynyä aina vaan! On se ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hieno, arpajaisvoitto täällä blogistaniassa. ;)

   Poista
 3. Ilman mustaa ei olisi mitään..ainakaan mulla vaatteeita, sillä kaikki kledjuni ovat mustia ja tummanpuhuvia :o
  Iloista elokuvailtaa :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita mustia juttuja! Musta on aikas ihana väri:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan se aika vahva väri mutta toimii niin monessa paikassa/asiassa.

   Poista