sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Vilauttelua
Sunnuntai-illan tervehdys täältä keskeneräisyyden keskeltä!

Uudessa kodissa sisustushommat on jäissä. En ole päässyt urakassa eteenpäin, kun on ollut avunsaanti- ja logistiikkaongelmia. Taulut ja peilit odottavat seinälle ripustamista, mutta tarvitsisin siihen toiset kädet ja silmät. Peili, seinähylly ja isoin taulu vaatisivat poraa ja ihmistä, joka osaa sitä käyttää (kiviseinään). Valitettavasti lähipiirissäni näitä osaajia on harvassa, joten nyt täytyy vaan kärsivällisesti odotella. Oispa mulla omasta takaa käsistään kätevä mies... Mistähän sellaisen löytäisi tähän akuuttiin hätään? ;)

Logistiikkaongelmia puolestaan tuottaa autottomuus. Tarvitsisin tavaroiden kuljetusapua kaupasta kotiin. Ruokapöytä tuoleineen on jo valittu (täytyy tuota rahoituspuolta vielä miettiä), mutta en millään raskisi laittaa yli sataa euroa pelkkiin kotiinkuljetuksiin (pöytä eri paikasta kuin tuolit). Yritän tässä kartoittaa lähipiiristäni löytyvät farmariautot ja houkutella sitten vaikka ruoka- ja juomapalkalla jonkun kuskiksi. Saa nähdä kuinka pitkään joudun vielä pärjäämään ilman noita puuttuvia kalusteita. 

Varasto-ongelma onneksi ratkesi! Sain viimein keskiviikkona avaimen varaston oveen ja nyt on kaikki varastokamat kannettu asunnosta pois. Kylläpä täällä näyttääkin väljältä nyt! 

Hiljaa hyvä tulee. Tähän fraasiin on uskottava, sillä muutakaan ei nyt voi. Valitettavasti joudutte vielä hetken odottelemaan kokonaiskuvia kodistani, tarjoilen nyt vain pieniä vilauksia siltä täältä. Pari uutta huonekalua noissa kuvissa vilahtaakin ja mattokin pääsi ensiesittelyyn. 

Minäpäs lomailenkin nyt muutaman päivän, palaan töihin vasta ensi viikonloppuna. Jospa saisin alkavalla viikolla kotiprojektia vähän eteenpäin. Aurinkoista sunnuntai-iltaa ja uuden viikon alkua sinulle!


*AnuElina


12 kommenttia:

 1. Näyttää hurjan kivalta ja lämpimältä tunnelmalta. Tuo on kyllä kurjaa, jos ostokset riippuvat kyytijutuista. Toivottavasti pian ratkeaa. Ja sittenhän se on sitäkin kivempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihan kivasti olen jo saanut luotua tunnelmaa tänne uuteen kotiin. Ensi viikkoon menee varmasti se ruokapöydän nouto...

   Poista
 2. Kaunis on asetelma uudessa kodissasi :-) ja hitaasti hyvä tulee, vaikka odottavan aika toki on aina pitkä. Toivottavasti saat kuitenkin apua pian ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odottavan aika on todellakin pitkä... jospa ensi viikolla saisin puutuvat kalusteet kotiin. :)

   Poista
 3. Kaunista, kaunista! Ymmärrän nuo sun hidasteet, poraajaa ei tännekään löydy helposti ja loppukesästä myin autoni, joten toisten kyytien varassa olen ostoksissani. Tsemppiä ja malttia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Poraa täällä todellakin tarvkitaan, koska seinät on niin kovat ettei niihin naulat/taulukoukut uppoa. Kokeilin... :/

   Poista
 4. Tunnelmallinen asetelma!
  Se osaa joskus olla todella raivostuttavaa, kun asiat ei etene haluttuun tahtiin (itsestä riippumattomista syistä). Toivotaan, että saat kodin pian valmiiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo asetelma on tehty periaatteella "vanhasta uutta". :)

   Poista
 5. *Pikkuhiljaa* Kauniit kuvat oot ottanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, yritän olla kärsivällinen... ;)

   Poista