perjantai 12. syyskuuta 2014

Makuuhuoneessa

T ö t t ö r ö ö ! !

Johan näitä postauksia on odoteltukin! Tässä pärähtää ilmoille ensimmäinen "virallinen" postaus uudesta kodista, jota olen hiljalleen yrittänyt sisustaa. Kuten olen täällä "itkenytkin", niin sisustamista hidastaa se etten ole saanut apua mm. taulujen ripustamiseen (ts. seinien poraamiseen). Ja se ruokapöytäkin on edelleen hankkimatta. Mutta hiljaa hyvä tulee, toivottavasti.

Makuuhuone oli ensimmäinen huone, joka sai kotoisamman ilmeen. Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että kirppismyynnistä jäljelle jääneet kalusteet olivat sänky, pieni valkoinen apupöytä ja pari metallihyllyä. Makuuhuoneeni on tosi pieni. Aluksi ajattelin, että sinne ei mahdu muuta kuin sänky. Yllätyksekseni kuitenkin huomasin, että se on imaissut sisäänsä ehkä liikaakin kalusteita. Kaikki toki tuiki tarpeellisia, koska säilytystilaa kodissani on huomattavasti vähemmän kuin vanhassa kodissa ja tällä naisella on  v a l t a v a s t i  tavaraa.

Sängyn viereen laitoin harmaan metallihyllyn, joka oli edellisessä kodissa ullakkovarastossa. Monikäyttöinen hylly, eikö?! Hylly toimii samalla yöpöytänä, koska varsinaisia yöpöytiä en ole ainakaan toistaiseksi hankkimassa. Ikkunan alle sijoitin vanhasta kodista jäljelle jääneen valkoisen (vähän turhan romanttisen) apupöydän. Se sopii kokonsa puolesta siihen täydellisesti. Sängyn päätyyn jää hyvin vähän tilaa, mutta sinnekin olen mahduttanut yhden kalusteen, jonka esittelen seuraavassa kotipostauksessa. 

Makuuhuone, kuten koko muukin koti on tällä hetkellä jatkuvassa muutostilassa. Harvase päivä siirtelen tavaroita paikasta toiseen. Tänään tämän näköinen, huomenna ehkä ihan toisenlainen. Tavarat hakevat omaa paikkaansa, sisustuksen lopulinen tyylikin on vielä mietinnän alla. Toistaiseksi olen sisustanut pääasiassa vanhoilla tavaroilla, siksi koti näyttää aikamoiselta tyylien sekametelisopalta. Vähän industrialtyyliä, ripaus itämaisuutta ja jotain moderniakin. Yritän tässä hiljalleen löytää jonkinlaisen kultaisen keskitien.

Nyt lähden etsimään inspiraatioita ja ehkä sitä kultaista keskitietä Habitare-messuilta. Sain vapaaliput eräästä huonekaluliikkeestä, nappaan mukaani ihanaisen kälyni. Kamerakin lähtee mukaan, joten luultavasti saan väkerrettyä jonkinlaisen postauksen myös messujen annista.

P I R T E Ä Ä  P E R J A N T A I T A ! !

*AnuElina
15 kommenttia:

 1. Minuun kyllä iskee tämä useamman tyylin yhdistely. Ei tiettyä kaavaa, vaan jokainen esine ja sisustuselementti kertoo omaa tarinaansa. Harmoninen kokonaisuus syntyy lopulta pelkistetystä värimaailmasta. Oma suosikkini on tuo itämainen matto! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiva kuulla ettei sinun silmiisi näytä sekamelskalta. :)

   Poista
 2. Siellähän on oikein kotoisaa! :-) Olet saanut makkaria tosi kauniiksi laitettua! :-)
  Tuo hylly on ihan huippu! :-) Itsellä oli pitkään valkoisena ja kapeana versiona tuo, mutta nyt se ei mahdu ja kaipaan kyllä tuota hyllyä! :-D Se oli kiva! :-)

  Mukavaa messuilua! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Kyllä täällä alkaa jo viihtyä, pientä puuhastelua kuitenkin vielä riittää...

   Poista
 3. Oi, miten kauniille ja kodikkaalle näyttää! Hylly on kyllä ihan mainio ja monikäyttöinen. Meillä se on ollut lastenhuoneessa, makuuhuoneessa ja terassilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi! Hylly on todellakin monikäyttöinen. Näitä ei taida olla enää myynnissä Ikeassa, näin olen kuullut...?

   Poista
 4. Iik, näyttää muuten kivalta!! Tuo pöytähän sopii hyvin tuohon makuuhuoneen tunnelmaan ♥♥
  Mahtavaa viikonloppua Anu sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Pöytä on ihan jees, ainakin toistaiseksi.

   Poista
 5. Mielenkiintoisimmat sisustukset syntyvät tyylien sekamelskasta =D Ihanan näköistä makkarissa. Mukavia sisusteluja ja viikonloppua kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Todennäköisesti tänne jää pieni sekamelska, koska tuskin raskin luopua vanhoista rakkaista esineistäni...

   Poista
 6. Näyttää viihtyisältä ja ihanalta, ei ollenkaan sekamelskalta. <3 Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Hyvä jos ei ole liian sekavaa... itse sitä on niin kriittinen. ;)

   Poista
 7. oi miten kodikkaan näköinen makkari! tuosta matosta tykkään paljon ja samantapaista olen etsinyt, oletko ostanut omasi mistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo itämaiset (?) matot ostin ihan Anttilasta, edulliset ja ja kivat.

   Poista
 8. Sulla on kyllä taitoa yhdistellä asioita, eikä todellakaan ole sekamelska vaan niin hyvän näköistä! Kodikkuus tulee just siitä, että kaikki ei ole samasta muotista vaan kalusteet ovat elämää nähneet ja tulleet mukaan matkan varrella :)

  VastaaPoista