lauantai 13. syyskuuta 2014

Herkkupaloja Habitaresta
Aurinkoinen lauantaitervehdys kotisohvalta ja terveisiä Habitare-messuilta!

Pyörähdin eilen kälyni kanssa messuilla hakemassa uusia ideoita ja inspiraatioita uuden kodin sisustamiseen. Ja siellähän riitti ihasteltavaa! Lähinnä huonekalu- ja piensisustusesittelyt kiinnostivat ja tarjontaa olikin aika kattavasti. Sisustusmuodin uudet tuulet eivät tulleet yllätyksenä, sillä ne ovat olleet vahvasti esillä tänä vuonna myös täällä blogimaailmassa. Selkeitä muotoja, yksinkertaisuutta, tehostevärejä vaaleuden rinnalla, menneiden vuosikymmenten parhaita paloja. 

Kamera kulki kiltisti mukana, mutta pääasiassa taisin keskittyä katselemaan tarjontaa ihan omin silmin enkä linssin läpi, koska kuvasaalis jäi aika laihaksi. Tässä kuitenkin muutamia herkkupaloja, mukaan pääsivät mm. Vepsäläinen, Zoco Home, Destiny ja Marimekko. 

                                                                              ***

Mukavaa viikonloppua, nautitaan aurinkoisista syyspäivistä!

*AnuElina


4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia Habitaresta, paljon oli tänä vuonna herkkupaloja tarjolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihania juttuja tarjolla. Voi kun sen kaiken voisi saada (siis valikoidusti tottakai!)...

   Poista
 2. Tänään myös pikakierroksella kävin :-) Samoja ihania juttuja ihastelin :-) Näitä messu tunnelmia on silti aina todella mukava lukea ja katsella että mitä kivaa on myös itsellä jäänyt huomaamatta :-)

  Lauantain iloa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, jokainen näkee vähän eri asioita, siksi kiva katsella mitä toiset ovat löytäneet. Zoco Home on vilahdellut aika monessa blogissa, se taitaa olla yksi suosikeista. ;)

   Poista