maanantai 9. maaliskuuta 2015

Melkein sanaton

Kirjoitin tähän pitkät pätkät miksi taas tökkii koko blogihomma ja niin moni asia on alkanut ärsyttää. Pyyhin kaiken pois, koska en halua valittaa. Enkä halua, että kukaan vetää herneitä syvälle nenäonteloihinsa. Siksipä kerron vaan, että postaustahtini saattaa hieman hidastua. En katoa minnekään, mutta otan vähän etäisyyttä. Ehkä kohta alkaa taas maistua paremmalta. Ja ehkä keksin taas jotain sanottavaa. Olisi aivan ihanaa ettei kukaan katoaisi täältä, vaikka ette kuulisikaan minusta viikkoon. Olette tärkeitä! Ilahtuisin kovasti jos kolmensadan lukijan raja ylittyisi viimein. Saamani haasteet jäävät myös jonnekin tulevaisuuteen (muistuttakaa niistä, unohdan helposti), kiitos niistä kuitenkin. 

Aurinkoista viikkoa!

*AnuElina


Ps. Meinasin jo pyyhkiä tämänkin ja deletoida koko postauksen. Mutta tässä tämä nyt on. Ja tiedoksi, minulla on kaikki hyvin. LIFE IS GOOD! Aion vaan panosta ja käyttää aikaa nyt enemmän muihin kivoihin asioihin. Ja voi olla että kohta tulee taas postauksia joka päivä...
33 kommenttia:

 1. Ota aikasi <3 varmasti ilo palaa bloggauksen pariin :) ei huolta, ei me täältä kadota mihinkään! Täällä innolla odotetaan kun taas palaat postauksien kera :)

  Aurinkoa päiviisi <3

  VastaaPoista
 2. Ymmärrettävää, täällä oli samaa ilmassa alkuvuodesta ja ihan hyvää tekee välillä pieni irtiotto. Täällä odotellaan. <3 Mukavia kevätpäiviä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En mä täältä katoa, hidastan vaan tahtia. :)

   Poista
 3. Voih..ja kuitenkin kivaa kun vielä jätät oven raolleen.. ei aina jaksa, ei aina huvita..mullakin tuli muuton myötä sisustusböönaut :(
  Ihanaa kevättä sinulle ja iloa kaikkiin kivoihin juttuihin ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija! Tällä ollaan ja pyytään, nyt vaan vähän hölläillään. :)

   Poista
 4. Huili rauhassa, täältä ei hävitä mihinkään. Taidan tietää myöskin tuon tunteen, kun on tosi ristiriitainen olo tehdä juttuja. Silloin kannattaa tosiaan antaa muun hyvän pyyhkäistä yli hetkeksi. ja kohta huomaat ehkä taas kirjoittavasi ;). Mukavia päiviä muun parissa!!

  VastaaPoista
 5. Miksei sulla ole lapsia tai miestä? Teetkö yötyötä vain rahan takia? Näitä mä mietiskelen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat niin henkilökohtaisia asioita, että jätän vastaamatta.
   Ei kai kukaan hoitoalalla oleva tee työtä pelkästään rahan takia.

   Poista
  2. Ootpa hei Senja vähä hassu vai alaikäinen? Juttusi kuulostaa sille. Mietiskeleppä nyt ihan muita juttuja ja kehität ulosantiasi eikös :)

   Poista
 6. Kyllä täällä pysytään ja jatkossakin luetaan kaikki postaukset, vaikka tahti hieman hiipuisikin. Joskus voi olla hyvä vetää vähän henkeä jos siltä tuntuu. Vaikka itsekkäästi toivonkin, että juttuja on luvassa paljon ja usein <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täältä pesee taas kun on jotain kerrottavaa! :)

   Poista
 7. Ota aikasi niin minäkin tein viime vuonna! Se tekee hyvää! Täällä ollaan eikä minnekään kadota!! Halit!

  VastaaPoista
 8. Etäisyys on sallittua kun siltä tuntuu! <3 Itsekin painin nyt sen kanssa, että keväälle on pukannut useampaa muuta juttua, jotka syövät aikaa blogilta. Luulen, että itsellänikin selkeä, hetken blogiloma tekisi nannaa bloggausinnolle ja antaisi toviksi aikaa muille jutuille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on! Aika ei vaan riitä kaikkeen, on priorisoitava ja jätettävä välillä aikaa muillekin harrastuksille ja ihmisille.

   Poista
 9. Aina välillä tauko voi tehdä ihan hyvää. Täällä roikutaan kuitenkin.

  VastaaPoista
 10. Tänne oli ilo löytää! Kaunista kevättä sinulle!

  VastaaPoista
 11. Vasta löysin tänne ihanaan blogiisi asti (instagramissa olenkin jonkin aikaa sua seuraillut), joten toivon kovasti, että bloggailu-intosi palaa. Mutta parhaiten se tulee takaisin, kun hiukan himmaa tahtia tai jopa pitää taukoa.

  Itse pidin puolen vuoden tauon bloggaamisesta, luin sinä aikana paljon muiden blogeja ja perustin kokonaan erilaisen blogin, entiseen verrattuna. Nyt kirjoittaminen on helpompaa, enkä tunne enää painetta, kuten perhe/vauvablogini aikoina jolloin tarinat menivät liian helposti hyvin henkilökohtaisiksi.

  Aurinkoa loppuviikkoosi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit Instan lisäksi myös blogini. Tervetuloa seurailemaan! Nyt tosiaan vähän hölläilen, mutta kohta varmasti taas täydellä höyryllä postailemassa. :)

   Poista
 12. Älä vain katoa minnekään, jätä todellakin ovi raolleen. Joskus on varmasti hyvä vetää henkeä, olen sitä itsekin miettinyt ja huomaan, että moni bloggaaja aloittaa uuden blogin - uusista aiheista uudella nimelläkin. Täällä on kiva käydä. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole katoamassa, hiljennän vaan hetkeksi tahtia. :)

   Poista
 13. Taidan tietää tunteen..!! Täällälkin monenlaista ajatusta ja toisinaan meinaan kirjoittaa (lue:avautua),mutta silloin otan etäisyyttää ja annan aikaa itselleni. Yleensä olen palannut takaisin,varmasti joskus tulee päivä milloin lopetan. Vielä ei ole se. Ihanaa blogi lomaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi niin tehnyt mieli vähän avautua kaikista asioista, mitkä täällä blogistaniassa on alkanut tökkiä, mutta onneksi deletoin kirjoittamani tekstin. Siitä olisi vain koitunut liikaa harmia ja pahoitettuja mieliä. Parempi vaan pureskella asioita itsekseen hetki ja sitten jatkaa uudella pöhinällä. Tuskinpa minäkään bloggaan loppuikääni, lopullinen stoppi tulee taatusti lähivuosina, mutta nyt ei ole sen aika.

   Poista
 14. Olen itse sellaisen hitaamman ja ressittömämmän elämän kannattaja...joskus vaikeaa tässä kreisissä maailmassa. Aina pitäs olla tehokas ja ehtiä vaikka mitä. No eikä pidä! Ottakaamme ihan iisisti ja blogin osalta olen sitä mieltä, että ei se määrä vaan laatu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! Onneksi kaikkea ei tarvitse tehdä jos ei ehdi tai halua. Nyt on viikko ollut tauka ja uusia postausaiheita alkaa hiljalleen pompsahdella mieleen. Ehkäpä siis postausta luvassa lähipäivinä. :)

   Poista
 15. Voi Elina! Pidä nyt taukoa ja kirjoittele kun taas alkaa tehdä mieli <3 Kyllä me täällä seurailemme. Pidät nyt kunnon tauon ja nautit keväästä ja postaat sitten (kuitenkin ennen juhannusta ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä oikeastaan taukoa halua pitää (ellei viikkoa lasketa sellaiseksi...) vaan harventaa vähän postaustahtia. Tai parempi olla sanomatta mitään, ehkä postauksia kohta tulee taas jokatoinen päivä. ;)

   Poista
 16. En katoa minäkään seuraamasta. Pidä vain sen mittainen tauko kuin hyvältä tuntuu. Itselläkin ollut sekä bloggailu että blogien seuraaminen vähän harvakseltaan viime aikoina. Hyvää kevättä! :)

  VastaaPoista