lauantai 9. huhtikuuta 2016

Otetaas vielä yhdet!
Harmaata lauantaihuo... päivää! Miten nuo kellon viisarit liikkuvatkin niin hurjaa vauhtia vapaapäivinä. Vastahan minä heräsin ja nyt huidellaan jo iltapäivän puolella. Täällä vietetään siis (pidenettyä) vapaata viikonloppua. Viikonlopun vieton aloitin eilen Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa. Puutarha- ja sisustuspuoli tuli koluttua aika tarkasti ja jotain kivoja ideoita tarttui mukaan. 

Ja sitten vastaan tulivat nämä upeat tulppaanit! Olin jo ajatellut, että tulppaanit on tältä talvelta/keväältä nähty minun kodissa. Mutta kun eteen tuli vastustamaton tarjous niin olihan minun pakko ostaa vielä yhdet. Siis viisikymmentä. Kympillä! 

Kaverin yllyttämänä rohkenin ostaa myös hyötykasvien siemeniä, jotka odottavat nyt kylvöä. Saa nähdä millaisen puutarhan saan parvekkeelle aikaiseksi, kovasti toki ollaan sadon toivossa. Olisihan se aika mukavaa poimia omasta parvekepuutarhasta kirsikkatomaatit, salaatit ja yrtit kesäiseen salaattiin.

Eilen illalla koeteltiin taas ikäihmisen (!) valvomiskestävyyttä baariolosuhteissa, kun kävimme ystäväni kanssa Neljän Ruusun keikalla laulamassa äänemme käheiksi ja tanssimassa jalat veteliksi. Mutta kyllä oli hauskaa ja kuntokin kesti aamun pikkutunneille asti. 

Huvituksista on jo palattu arkisiin askareisiin. Toinen koneellinen pyykkiä pyörii koneessa ja tiskikone hurisee. Lakanat on vaihdettu ja parveke odottelee pientä laittoa keväisempään kuntoon. Taidanpa siis heti tarttua toimeen ja lähden happihypylle parvekkelle. Sormet multaan, jes!

Mukavaa viikonloppua!

*Anu18 kommenttia:

 1. No kun halvalla saa, niin ilman muuta lähtevät mukaan :D

  Mukavaa vapaata viikonloppua <3

  VastaaPoista
 2. Tuo se on kyllä aika muhkea kimppu :) ja tuo väri on kyllä täydellinen :) tuon sävyisiä on täälläkin eniten nähty :)

  Ihanaa vapaa viikonlopun jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todella muhkea! Noin isoa kimppua mulla ei olekaan koskaan ollut. :)

   Poista
 3. Siis vau mikä kimppu! Huippuostos :) Mukavaa vapaiden jatkoa <3

  VastaaPoista
 4. Niin ihania kuvia! Itse juuri ja juuri vältin saman houkutuksen messuilla, mutta nyt ehkä enemmän harmittaa, koska kimppusi on upea! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä kannatti ostaa, ihan hyvin ovat kestäneetkin. :)

   Poista
 5. Wautsi mikä kimppu! Aivan upea <3
  Mä en käynyt messuilla enkä ajatellut mennä! Toivottavasti oli kivat ja inspiroivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin upea?! Messuillaoli ihan kiva käydä, jotain pieniä ideoitakin sai mukaansa. :)

   Poista
 6. Mieletön kimppu!! Mulla on jäänyt tänä talvena/keväänä tulppaanit kokonaan kauppaan paria papukaijatulppaanikimppua lukuun ottamatta. Tuon sun kimpun huolisin kyllä mieluusti minäkin <3! Parin viikon päästä hei nähdään, nähdäänhän!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kimppu oli kyllä mahtava ja kestikin useamman päivän hyvänä. Nyt alkavat olla vähän raasuja jo.
   No tottahan toki me nähdään, en jättäisi kekkereitä väliin mistään hinnasta!

   Poista
 7. On kyllä upea kimppu, niin hemppisvärinen että NAM! En olisi kyllä voinut itsekään vastustaa tuollaista tarjousta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taatusti upein tulppaanikimppu mitä minulla on koskaan ollut. Kannatti ostaa vielä!

   Poista
 8. Ihan mieletön kimppu kyllä! Ja ihan mahtava tarjous. Mä luovuin tulppaanien ostamisesta jo aikaa sitten, kun oli sen verran lyhytikäisiä kaikki tänä vuonna... mutta tekisi kyllä mieli kerran vielä kokeilla, ihan näiden sun kuvien inspiroimana! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kestivät myllä mielestäni ihan hyvin. Nyt ne ovat maljakossa seitsemättä päivää, kohta voisi jo heittää roskiin.

   Poista