sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Kyllästyminen

Nyt sain taas tarpeekseni! Kyllästyin. Vinkkasin teille jo muutama päivä sitten, että olohuone tulee saamaan TAAS vähän uutta ilmettä. No, se aurinkoisen keltainen sai nyt luvan poistua. Värit tuntuvat välillä piristäviltä, mutta huomaan kyllästyväni todella nopeasti. Niinpä palasin taas musta-valko-harmaaseen, joka toimii kodissani parhaiten ja miellyttää silmää eniten ilman kyllästymisen oireita. Muutos ei ole suuri, mutta huomattava. Keltainen ei enää roisku silmille. :) Joku voisi sanoa tätä värimailmaa tylsäksi, mutta minusta se on rauhoittava, harmoninen, raikas, aikaa kestävä jne. Ja muutokseen ei siis tarvittu kuin pari tyynynpäällistä (nuo harmaat), jotka nappasin makuuhuoneesta. Myös tuosta korttikollaasitaulusta saivat keltaiset kortit kyytiä. Tuolin nojalla roikkuu pehmoinen H&M Homen fleecetorkkupeitto. Alimmassa kuvassa on myös pientä muutosta entiseen. Vanhasta puulaatikosta heitin lehdet pois ja laitoin pari tyynyä tilalle. Lehdet kannoin paperikeräykseen. Oli jo aikakin luopua jopa kuuden vuoden takaisista naistenlehdistä! Jätin jemmaan vain sisustuslehdet (ja niitä on PALJON), niitä on kiva selailla, vaikka olisivatkin parin vuoden takaa.






Eilen piipahdin Kodin1:ssä katselemassa kevätuutuuksia. Ihania tuotteita ANNOlta! Ja ne pellavalakanat joita edelleen himoitsen! Löysin myös aivan upean verhokankaan, josta saisin uudet verhot olkkariin. Mutta nyt on budjetti sen verran tiukalla, että oli ihan pakko hillitä itsensä ja jättää sisustusostokset toukokuun loppupuolelle. Palkkapäivän jälkeen voi ehkä hillitysti taas shoppailla...

Mä lähden nyt herättelemään itseäni lenkkipolulle!

Aurinkoista sunnuntain jatkoa!


16 kommenttia:

  1. Kauniilta näyttää! :-) Raikas tunnelma on ilman keltaistakin :-) Ja se on vaan niin totta että pienikin vaihtelu piristää :-)

    Saanko kysyä mistä olet ostanut tuon ihanan valkoisen sivupöydän? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näin se on, pienikin piristää! Tilasin tuon sivupöydän pari-kolme vuotta sitten Kodin1:stä.

      Poista
  2. Onpas hyvän näköistä!
    Meillä on tuo saminen fleecepeitto minttuna :-)

    VastaaPoista
  3. Kaunis rauhallinen tunnelma....tykkään kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koti on rauhoittumispaikka, siksi tykkään että tunnelma on sen mukainen. :)

      Poista
  4. Ei ole tylsää ollenkaan, aivan tosi houkuttelevan ihana olkkari! <3 Näyttää kyllä hyvältä tuo Anno-tyyny mustavalkoisena myös, hiukan tekisi mieli vielä sellainen kotiuttaa tuon valkoharmaan kaveriksi... :)

    Aurinkoista alkuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Annon tyynyt ovat kyllä ihanan raikkaan näköisiä, riittävän simppeli kuvio. Ylipäätään Annon tuotteet on tosi kauniita. Tahtoo lisää! :)

      Poista
  5. Hyvältä näyttää!
    Mä tunnistan itsessäni samoja piirteitä; laittelen värejä, mut sit aika nopeesti kyllästyn ja taas on musta-valko-harmaata. Mut onneksi noi tekstiilit on helppo (ja halpa)tapa vaihtaa väriä.

    Mukavaa alkavaa viikkoa!
    -k-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, halvalla saa heti pientä muutosta, kun keskittyy vaan tekstiileihin. Ja noita tyynynpäällisiä on siitä syystä kertynyt aika vino pinot... :)

      Poista
  6. Ei ollenkaan tylsää vaan todellakin rauhoittavaa! Samanlainen värimaailma täälläkin ja silloin ovat feng shuit kohdallaan :)

    VastaaPoista
  7. Oikkein hyvä ! tykkään, ja mulla kans vähän sama juttu harmaa harmooninen tunnelma. enkä oikein osaa valita väriä josta tykkäisin tarpeeksi että siitä tulis soffatyynyjä.
    tietsikka nurkkaus on kans niin kiva että ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät! Mä olen miettinyt turkoosia seuraavaksi värikokeiluksi...mutta saa nähdä millon "uskallan" revitellä seuraavan kerran. ;)

      Poista
  8. näyttääpä tosi hyvältä! laitoitko niitä keltaisia juttuja enää mihinkään, muistelisin että niitä joitain ainakin oli sulla keittiössä aiemmin?

    mä heitin sulle blogissani haasteen, käy toki kurkkaamassa: http://kohtakotona.blogspot.fi/. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Keltainen lähti keittiöstä silloin kun keltainen muutti olkkariin. Ja nyt se keltainen on kaapissa piilossa. Nopeaa toimintaa! ;)
      Kiitos haasteesta!

      Poista