lauantai 13. huhtikuuta 2013

Päivän ensimmäinen ja viimeinen

Tämä lauantaipäivä on ollut yhtä lentoa paikasta toiseen. Aamupäivällä Kevätmessuille, sieltä Hulluille päiville ja vielä salille treenaamaan. Messut olivat pieni pettymys, valitettavasti. Odotin Sisustusmessuilta paljon, mutta olivat kyllä aika mitäänsanomattomat. Puutarhapuoli oli ok, mutta... kun mulla ei ole sitä puutarhaa eikä edes parveketta! Eikä ole mökkiä eikä omaa kotia (vuokrakoti ei ole OMA). Messujen parasta antia olivatkin hyvä seura ja berliininmunkki!

Päivän mittaan syömiset jäivät aika kehnoiksi. Aamupalan jälkeen se ihana berliininmunkki ja vähän irtokarkkeja. Salilla katumusharjoituksia tehdessäni tajusin ja KUULIN miten vatsa kurnii. Treenien päätteeksi keittelin itselleni illalliskeiton "Thai Style": Tom Kha Gai. Ihanaa, superhyvää, kevyesti tulista ja kirpeän raikasta! Maustetahnan toin Thaimaasta, joten en nyt kirjoittele reseptiä tänne. Google-haulla löytyy varmasti hyviä versioita.Tämä olikin sitten päivän ensimmäinen ja viimeinen lämmin ateria. Puolet keitosta jäi huomiseksi. Eipähän tarvitse heti jumpan jälkeen alkaa kokkailemaan. :)

Nyt sohvalle katsomaan leffaa ja lipittämään lasillinen viiniä. Moroooo!


13 kommenttia:

 1. Harmi tuo messupettymys! Mullakaan ei ole partsia, ihan mälsää.. -mutta tuleepahan kesällä hilppastua enemmän ulkosalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! Tuo on kyllä totta, ulos tulee lähdettyä useammin. Mä tosin nauttisin siitä, että voisin olla kotona ulkona. Aamupalalla ulkona aamutakissa. Ehkä sit joskus...

   Poista
 2. Harmi, että messut olivat pettymys! :( Herkullisen näköistä keittoa, oi kun pääsisikin Thaimaahan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä vähän harmitti. Mut eihän noista messuista koskaan tiedä.
   Keitto oli kyllä ihanaaaa!

   Poista
 3. Herkullisen näköistä keittoa, pitäis itsekkin testailla vähän uusia makuja ruokien suhteen ja kokkauksessa. Mikähän siinä on, että messut on usein pettymyksiä? Ehkä niiltä odottaa liikaa...Onneksi siellä oli kuitenkin jotain hyvää :)

  Muksaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messuilta tulee ehkä odotettua usein liikaa. Tykkään tosi paljon Kädentaito, Kirja- ja Ruokamessuista. En ole pettynyt kertaakaan. Syksyllä siis hyviä messuja tiedossa. :)

   Poista
 4. Sama havainto messuilla. Eikä voimat meinannu enää edes riittää sisustusmessujen koluamiseen, kun puutarhamessut oli jo vienyt kaikki mehut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messut vie aina mehut. Tällä kertaa selvisin kahdessa tunnissa ulos, joskus mennyt yli kolme tuntia. KÄvelyä, kävelyä...

   Poista
 5. Maukkaan näköistä keittoa!
  Olen kuullut tostenkin sanovan samaa noista messuista. Itse en silelä käynytkään...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, hyvä tietää etten ole ainoa joka pettyi. :/

   Poista
 6. No onneksi en lähteny täältä kaukaa messuille tulemaan jos ne oli mitä oli. Herkullisen näköistä soppaa. Mukavaa sunnuntai iltaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis ollu vähän turhan pitkä matka... Kivaa sunnuntai-iltaa sinullekin!

   Poista
 7. Nam nam, täytyisi kyllä tehdä tuota tom kha -soppaa joskus. Thaikkupöperö on niin hyvää ja sitä tulee aina silloin tällöin tehtyäkin. Kuulin myös samoja kommentteja messuista. Jotenkin on pieni skeptisyys näitä Suomen messuja kohtaan, joten ihan hyvä, ettei lähdetty... ;)

  VastaaPoista