perjantai 12. huhtikuuta 2013

Jäätyneitä ajatuksia

Huomenta!

Taas ne on selätetty tältä erää. Yöt x4. Pää jäässä, kroppa käy hitaalla. Pitäisi saada ruho liikkeelle ja naamataulusta elävämmän olennon näköinen. Ehkä mä tästä hiljalleen...

Ihanaa kun on taas vapaa viikkonloppu edessä. Huomenna menen Kevätmessuille kaverin kanssa. Voitin blogiarpajaisista (klik) vapaalipun messuille. Olisin kyllä mennyt muutenkin, mutta nyt vielä mukavampaa kun pääsen ilmaiseksi. :) Toivottavasti sieltä saa ammentaa ideoita ja keväistä fiilistä roppakaupalla. Muita suunnitelmia viikonlopuksi ei ole enkä etukäteen taida suunnitellakaan mitään. Otan kuntoilun ja rentoutumisen kannalta. Pitkiä yöunia, hitaita rentoja aamuja, reippaita päiviä... Parasta!

Olohuonee taulukokoelma sai uuden jäsenen ennen pääsiäistä. Tämä yksilö löytyi Perobasta, en voinut jättää sitä ostamatta. Tykkään kovasti näistä pienistä elämänviisauksista ja ajetelmista, niitä onkin taulujen muodossa ripoteltu ympäri kotia. Ja luen niitä päivittäin, oikeasti!


Kivaa perjantain jatkoa ja alkavaa viikonloppua!


Ps. Muistakaahan käydä kurkkaamassa uutta blogiani TÄÄLLÄ. Jos tykkäätte niin lukijaksi saa jäädä. :)
11 kommenttia:

 1. Pikaista elpymistä yöputkesta! Oivat suunnitelmat viikonlopuksi, ihanaa kun sua onnisti arvonnassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän se elpyminen hoidu 10-12h unilla. :) Ja huomenna kiva päivä tiedossa.

   Poista
 2. ihana taulukokoelma ! mulla ois eteisessä pikkuhylly johon just aattelin jotain uutta koristehärpäkkää ja nuo tekstitaulut ja printtikortit oiski just hyvä !
  kivoja messuja ja mukavata vapaata viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en kauheasti tykkää mistään ns. koristeista, esineillä pitää olla joku funktio. Tekstitaulut ovat riittävän simppeleitä ja niissä on aina joku juju, siksi tykkään tosi paljon. Kannattaa kokeilla!

   Poista
 3. Ihania tauluja ja tuo tähti <3 Saako kysyä mistä olet löytynyt sen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tähti on Lexingtonin. Alunperin punainen, mutta suhautin sen valkoiseksi.

   Poista
 4. Tosi ihana sun kollaasi ja tuo tähti jaksaa ihastuttaa! <3 Tosi kivoja messuja, toivottavasti löytyy hyviä ideoita jakoon asti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näin yhdessä kaupassa tuon tähden sellaisena kulahtaneen mustana, en raskinut vielä ostaa. Himoitsen sitä kyllä yhä, mutta voi olla että se on jo myyty kun oli vain yksi kappale jäljellä. Kohta messuille! :)

   Poista
 5. Ihanaa messupäivää!!! Kunpa pääsisin myös sinne ISOILLE messuille. Mutta onpi tyytyminen täällä vähän pienempi muotoisiin Botnia messuihin ensi viikonloppuna. No parempi sekin kuin ei mitään =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatat kuule saada paremmin vinkkejä pieniltä messuilta. :)

   Poista
 6. No nyt on messuiltu! Täytyy sanoa että pienoinen pettymys oli. Sisustusmessut joilta odotin paljon, olivat aika mitäänsanomattomat. Puutarhapuoli oli ok, mutta kun en omista puutarhaa enkä edes parveketta niin ideat jäi sinne. No, tulipahan käytyä!
  Berliininmunkki ja ystävän seura olivat messujen parasta antia. :)

  VastaaPoista