sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Mansikkaaaaah!

I H A N A päivä! A U R I N K O paistanut siniseltä taivaalta aamusta asti. Aamulla kavin hakemassa energiaa päivään zumbasta. Iltapäivän vietin ystävän seurassa ulkoillen. Pistäydyimme kuumalle mustaherukkamehulle ja kevään ensimmäiselle J Ä Ä T E L Ö L L E Linnunlaulun terassille. Muutama muukin lenkkeilijä oli kahvilaan eksynyt ulkoilun lomassa. Lämpöasteita oli päivällä kymmenkunta, mutta hyytävä tuuli kyllä sai vetämään takin vetskarin kiinni ja sormikkaat käteen ettei vaan pääse vilustumaan. Ulkoilun jälkeen kävin tekemässä alkuviikon ruokaostokset ja nappasin ostoskoriin tämän vuoden ensimmäiset M A N S I K A T. Espanjalaisia ovat, mutta kyllä niissä mansikan maku on...ja kesän tuntu!

Nyt köllähdän sohvalle ja herkuttelen mansikoilla, tuijottelen tv:tä ja toivon, että saisin otettua pikku tirsat. Yövuorot alkavat taas...

AURINKOISTA ILTAA JA TSEMPPIÄ KAIKILLE ALKAVAAN TYÖVIIKKOON!


12 kommenttia:

 1. Mansikat olivat yllättävän hyviä kun mekin ostettiin, vaikka hiukan kyllä epäilyksen kanssa :-)

  Oikein mukavaa alkavaa viikkoa ja tsemppiä yövuoroihin! :-) Täällä yksi vuorotyöläinen odottaa ensi viikon pitkiä vapaita! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä muakin vähän epäilytti, mutta ihan hintansa väärti olivat (n. 2,50e 500g).

   Poista
 2. tsemppiä vaan työviikkoon ! voi kun näyttää herkkumansikoilta!
  mieki tulin just lenkiltä ja ilma oli aivan ihana; ei tuullut ja oli lämmintä ! tätä lisää ! mulla vielä pari vapaata viikonloppuvapaiden päälle, kunnes taas työt kutsuu,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täällä sitä töissä näpytellään, rauhallista toistaiseksi. :)
   Kunpa ilmat vielä lämpenisivät (PIAN) niin uskaltaisi jo vaihtaa kesäisiin vaatteisiin eikä tarvitsisi miettiä tarkeneeko vai ei.

   Poista
 3. Lurps! Nyt tuli kesäfiilis <3
  Voimia yöputkeen!

  VastaaPoista
 4. Voi juku, miten kesäinen fiilis tuli tänne ruudun toiselle puolelle näistä kuvista. On ehk äpakko käydä hakemassa lähikaupan Espanjalaiset mansikat meillekin tänään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Mulla jäi vielä muutama täksi päiväksi, taidan laittaa ne hedelmäsalattiin, jonka pyöräytän iltapalaksi kun saan illalla vieraan.

   Poista
 5. Smoi. Annoin sulle Liebster Blog-tunnustuksen. Käy tsekkaamassa mun sivuilta http://elli-jasmiini.blogspot.fi/

  VastaaPoista