lauantai 27. huhtikuuta 2013

Tomaattikeitto lämmittää

Täällä alkaa olla "viikonloppu" kohta paketissa. Kaikenlaista on mahtunut näihin vapaapäiviin: reipasta urheilua, baarireissua, kohmelopäivää (juu, eilinen meni punaiselleristille), siivoilua, kodin järjestelyä, kokkailua ja shoppailua. Illalla suuntaan taas töihin...

Viime yönä vetäisin menkein 11 tunnin unet. Taisi olla vähän univelkaa. Aamulla pyöräytin koneellisen pyykkiä ja heräilin rauhassa blogeja lueskellen. Sitten reippaasti kurinpalautus-turvotustensulatuslenkille. Ihana raikas ilma auttoi kropan tukkoiseen oloon. Mutta tosi viileää vielä on vielä. Uskomatonta, huhtikuun lopulla näin kylmää! 
Lenkin jälkeen keittelin elämäni ensimmäisen tomaattikeiton. Sain reseptin ystävältäni, joka puolestaan oli saanut sen toiselta ystävältä. Eihän mulla siis varsinaista reseptiä ole muualla kuin muistissani, kun kaveri luetteli ainekset puhelimessa eikä tullut kirjattua niitä ylös. Mutta suunnilleen oikein taisi mennä, koska keitosta tuli hyvää. Lämmitti ihanasti näin vilpoisena kevätpäivänä.
Nyt ois suunnitelmissa pyörähtää kaupungilla, lähinnä Kodin1:ssä ajattelin käydä katselemassa kevään tarjontaa. Tuhlaaminen ei ole nyt sallittu, meni nimittäin tämän kuun "ylimääräiset" rahat kesälomamatkaan. Pidän teitä vielä jännityksessä ja paljastan matkakohteen myöhemmin. :)

Kivaa viikonloppua kaikille! 
Ja uusille lukijoille lämpimästi TERVETULOA!

8 kommenttia:

 1. Tomaattikeitto on niin hyvää! :-) Täytyykin tehdä joku päivä pitkästä aikaa! :-)

  Iloista viikonloppua! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, en muistanutkaan miten hyvää on! Tosin kermaa pitää lorauttaa seuraavalla kerralla vähän enemmän niin ei tule niin kirpsakkaa kuin nyt.

   Poista
 2. Kai muistit kohmelopäivän jälkeen antaa lantin, elämä voittaa säätiölle...:DD
  Maiskis...tomattikeittoa!
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts, en muistanut! Tosin se säätiö ei minun lanteilla pääse rikastumaan, sen verran harvoin tulee podettua kohmeloa. Onneksi. :)

   Poista
 3. Näyttää herkulliselta niin kuvat kuin keittokin! <3 Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvää on ja tänään saan vielä nauttia toisen annoksen. :)

   Poista
 4. ihanan raikkaita kuvia!
  Totta että sää on ollut uskomattoman viileä. Pidetään peukkuja, että ensi viikolla lämpiää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kunnon kevät saisi todella tulla jo!

   Poista