lauantai 20. huhtikuuta 2013

Hei kevät!

Voikos sitä pieni ihminen muuta toivoakaan lauantaiaamuna kuin kirkasta auringonpaistetta, joka häikäsee silmät, kun kurkistaa verhon raosta?! No, voi tietenkin, mutta kyllä tämä oli aika ihana tapa herätä. Nyt vihdoin on KEVÄT! Eikun aamupala nassuun ja pitkälle juoksulenkille. Lenkin päälle tietenkin jotain terveellistä ja ravitsevaa. Tänään se oli sekametelisalaatti: Perus vihersalaattipohja, lisukkeeksi tonnikalaa, kananmunaa ja papusekoitusta. Rouskis!




Hiljalleen pitääkin alkaa tehdä lähtöä TÖIHIN. Juu, pitkästä aikaa poikkeuksellisesti iltavuoroon (eilen myös iltavuoro). Nämä ilta- ja aamuvuorot ei vaan ole mun juttu. Onneksi huomenna pääsen taas omaan rytmiin eli yöksi töihin. :) Hullu, joku voisi sanoa!

Nauttikaahan ihanasta kevätpäivästä!

Ps. Ja käykäähän kurkkaamassa tänne jos ette ole vielä käyneet vierailulla. :)


2 kommenttia:

  1. joo-o, ihmettelen miten vuorotyöläisillä kroppa ja unirytmi kestää :)
    Reipas ja iloinen uusi kuva sulla tuossa profiilissasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eihän se aina kestäkään. Esimerkiksi eilen koko päivän pää kipeä töissä, illalla buranaa ja nyt herätessä sama juttu. Pää ei näköjään kestä. :(
      Profiili kaipasi uutta kuvaa, joten siinä se nyt on. Ei tosin ihan uusi kuva, liekö vuoden vanha...mut enhän mä oo muuttunut 10 vuodessa mitenkään. :)

      Poista