maanantai 15. joulukuuta 2014

#15 Kuka kurkkii ikkunasta?Siinä ne nyt ovat, kaapin päällä somassa rykelmässä. Mun talot! Olin alunperin sitä mieltä, että tänä vuonna talot eivät pääse varastosta päivänvaloon, vaan kuinkas kävikään?! Tykkään näistä taloista tosi paljon, vaikka eivät enää olekaan suurinta huutoa joulusisustamisessa. Ovathan ne vähän romanttiset (vai ovatko?), mutta sopivat hyvin kotini kokonaisuuteen, joka ei muutoin ole enää romanttinen. Kynttilät talojen sisällä kajastavat ikkunoista hentoa valoa, ihan kuin taloissa asuisi joku ja tarkkailisi mun touhuja. Joulutonttu? ;) No, ehkä lapsille tuon sadun voisi syöttää, itse tyydyn vain ihailemaan kaunista talokokoelmaani!

Hurahditko sinä aikoinaan näihin talolyhtyhin? Joko talot on laitettu kierrätykseen vai vieläkö sinunkin taloissa palaa valot? 

Talvista tunnelmaa alkavaan viikkoon! 


*AnuElina


Ps. Kurkkaapa edellinen postaukseni, jos osaat auttaa uuden kameran valinnassa!8 kommenttia:

 1. Talot yhdessä näyttää kyllä ihan mahtavalta! :-) <3 Ovat tosi näyttävän näköinen asetelma :-) Hyvä kun laitoit talot! <3

  Mukavaa uutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana asetelma! Mä en ole vielä hurahtanut eikä ehkä ihan mun tyyliset, mutta kauniilta näyttää <3

  VastaaPoista
 3. kaunis asetelma. nää on näitä pimeän ajan ehdottomia iloja!! :)

  VastaaPoista
 4. Mielesäni talot sopii ihanasti sinun moderniin sisustukseen,ne tuo joulun pehmeyden. i like!

  VastaaPoista
 5. Tosi suloinen asetelma taloista, minusta nuo eivät ole yhtään liian romanttiset, vaan mukavan rouheat. Hyvä, että otit esiin! <3

  VastaaPoista
 6. Romanttisia tai ei, pääasia että itse niistä tykkää! Ja tykkään minäkin, yhden talolyhdyn omistan ja se pääsee aina jouluisin kaapista hyllyn päälle :)

  VastaaPoista
 7. Noi talot ihastuttaa aina uudelleen ja uudelleen...

  VastaaPoista
 8. Kyllä hurahdin ja edelleen käytössä, sopii ei-niin-romanttiseenkin! Suloiset yhdessä noiden kuusien kanssa. Mistå ne ovat?

  VastaaPoista