torstai 18. joulukuuta 2014

#18 Maailman helpoin lahjottava


Tähän aikaan vuodesta kaikki tuskailevat joululahjaostosten kanssa. Mitä ostaisi siskolle, isälle, mummolle ja kummille? Minut on vapautettu tästä tuskastelusta, sillä perheen aikuisten kesken emme ole ostaneet lahjoja moneen vuoteen (viime joulu oli poikkeus klik). Ainoastaan veljen lapsille tulee ostettua/tehtyä lahjat joka vuosi. Lahjojen antaminen on ihanaa, mutta niiden hankkiminen tuottaa välillä suurta päänvaivaa, kun ihmisillä on jo kaikkea ja mitään turhaa roinaa ei viitsi ostaa kenenkään nurkkiin pyörimään. Mutta yhdelle ihmiselle on todella helppo ostaa lahjoja: itselleni!

Tämän vuoden joululahjat itselle on osittain hankittu. Listalla oli valkoiset pellavalakanat, tabletti ja kamera. Uudenkarheat valkoiset pellavalakanat kävin hakemassa H&M Homesta, mistä myös harmaat lakanat aikoinaan ostin. Pellavalakanat ovat ehdoton suosikkini, muissa lakanoissa en haluaisi enää nukkuakaan. Nyt voin onneksi vuorotella harmaita ja valkoisia.

Toinen hankkimani lahja on näppärä ASUS Memo pad 8-tabletti. Halusin tabletin pääasiassa reissukäyttöön, siksi en halunnut satsata useita satasia siihen. Tällä tabletilla saa taatusti hoidettua tarvittavat asiat reissun päällä, voi lukea kirjoja, katsoa leffoja, surffailla netissä ja kenties kirjoitella blogipostauksiakin reaaliajassa mm. tulevalta talvilomareissulta. 

Listalla olisi vielä uusi kamera, sellainen pieni järkkäri, jolla saisi laadukkaita kuvia. Kyselinkin pari postausta sitten (klik) suosituksia kamerasta, pari kommenttia sainkin jo. Jos sinä osaat suositella jotain hyvää vaatimuksiini sopivaa kameraa niin kerrohan ihmeessä.

Touhukasta torstaita sinulle! Mä kömmin taas muutamaksi tunniksi nukkumaan...


*AnuElina


8 kommenttia:

 1. Tabletti on niin kätevä reissulla :) olet ostanut näppärän näköisen :)

  Mukavaa päivää unien merkeissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon kyllä että reissussa tuota tulee käytettyä paljon (jos vaan wifi-yhteydet toimii).

   Poista
 2. Pellava lakanat ovat munkin suosikit <3
  Ihanaa joulun odotusta Anu.

  VastaaPoista
 3. Ihana lahja itselle! <3 Itsekin käytän tablettia jonkin verran ja reissuilla se on ihan korvaamaton. :)
  Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin?! Odotan jo innolla että pääsen käyttämään tablettia reissussa. :)

   Poista
 4. Pikkutabletti on minunkin suosikkini..vapaapäivinä mukava jäädä sänkyyn lötköttelemään ja lukemaan blogeja :)

  VastaaPoista
 5. Hieno :)). Kyllä mäkin sen ipad minin haluisin :))

  VastaaPoista