sunnuntai 14. joulukuuta 2014

#14 Hyasintin lumo


Hyasintti on kiistämättä lempikukkani näin joulun aikaan. Ehdottomasti valkoisena. Kauneimmillaan se on mielestäni nuppuvaiheessa. Niin pieni ja herkkä. Kauniin vihreä, tuo jopa mieleen kevään. Kaunis yksin, kaunis yhdessä muiden kanssa. Kaunis lasipurkissa, isossa lasimaljassa, kahvikupissa tai korissa. Tuoksu ei ole minulle liian voimakas, tykkään siitä kovasti ja kotona leijuukin ihana hento tuoksu läpi joulukuun. 

Nyt kierroksessa on jo toinen setti hyasintteja, nekin kukkivat jo täyttä häkää. Ensi viikolla pitänee ostaa jo kolmannet ja tarvittaessa vielä jouluviikolle neljännet. Nuppusillaan olevia hyasintteja on vaan pakko olla vielä joulunakin! 

Tähän asti hyasintit ovat olleet kukin omassa purkissaan/kupissaan, mutta jouluksi olen vähän miettinyt, että tekisin jonkinlaisen asetelman. Katsotaan saanko hankittua asetelmaan muutakin rekvisiittaa (metsään pitäisi mennä... vai pelastaisiko Plantagen tilanteen?!) ja riittävätkö taidot asetelman tekemiseen. Ihana olisi näpertää vielä jotain ennen joulua. 

Suloista sunnuntaita sinulle!


*AnuElina


Ps. Tervetuloa uudet lukijat! Ja kiitos kaikille teille, jotka jaksatte päivästä toiseen laittaa ihania kommentteja tuonne kommenttiboxiin! Ja pahoittelut, että mun vastaaminen kommentteihin laahaa pahimillaan monta päivää jäljessä! Muistakaahan käydä kurkkimassa myös Instagramissa, minut löydät sieltä nimellä anuelina76. :)


8 kommenttia:

 1. Tääläkin on niin hurahdettu sintteihin :) joka jouluun ne on kuulunut mutta nyt ihan super ihastuminen :D voisin vaikka mihin kippoon laittaa :)

  Kauniita kuvia olet tästä joulun ihastuksesta ottanut <3

  Mukavaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 2. Ihanat nuo Annon kipposet :). Mä en ole vielä hyasintteja ostanut enkä tiedä ostankokaan...Jotenkin vierastan sitä hajua mistä ihmiset puhuvat :))

  Rauhallista sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkö ole koskaan haistanut hyasinttia? Käyhän nuuskimassa kukkakaupassa sellaisia kukkansa avanneita, ei se tuoksu niin voimakas ole. :)

   Poista
 3. Ilman hyasintin tuoksua ei tule joulua. Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama mieltä kanssasi. Jouluun kuuluu myös tuoksut tosi vahvasti, täytyy olla kuusen, hyasintin ja piparin tuoksua!

   Poista
 4. Hyasintit on kauniita ja kuuluvat ehdottomasti jouluun. Meiltä löytyy tällä hetkellä 4valkoista. Yks kukkii muut ovat vielä nupullaan. Tuoksu on kyllä ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, minun kotiin ei joulu tule ilman hyasintteja!

   Poista