keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuoden viimeinenVuoden viimeistä viedään. Näihin 365 päivään on mahtunut paljon hyvää ja kaunista, paljon surua ja huolta. Nyt on kuitenkin ihanaa kääntää taas uusi sivu elämässä. Uusi vuosi on kuin suuri laatikko täynnä yllätyksiä, vielä ei voi tietää mitä kaikkea sieltä paljastuu. Mutta sen tiedän, että sen sisältöön voi itse vaikuttaa aika paljon omilla päätöksillään, toiveillaan ja asenteellaan. Usko pois.

Toivon tulevasta vuodesta onnellista ja ikimuistoista. Toivon terveyttä ja hyvää oloa. Toivon tyytyväisyyttä ja tasapainoa. Toivon, että osaisin olla positiivinen ja ystävällinen. Toivon kasvavani ihmisenä ja oppivani jotain uutta. Toivon että voisin jakaa hyvää oloa ja positiivista mieltä myös lähellä oleville ihmisille. Ei pitäisi olla vaikeaa, eihän? 

Minulla on menossa vuoden viimeinen ja samalla vuoden ensimmäinen yöputki, täällä siis vasta heräillään tähän päivään. Minun vuosi vaihtuu tuttuun tapaan töissä. Nyyttärimeiningillä katetaan pöytään herkkuja, joita koitetaan ehtiä syömään töiden lomassa. Skumpat jää olosuhteiden pakosta nauttimatta, kilistellään sitten vaikka vesilaseja. Otetaan vastaan vanhan vuoden viimeiset ja vuoden 2015 ensimmäiset kansalaiset. Katsellaan kaupungin taivaalle lenteleviä raketteja jos ehditään. Toivotetaan hyvät uudet vuodet maailman parhaimmille kollegoille. Näin minä juhlin vuoden vaihtumista ensi yönä. Mitä sinä ajattelit tehdä?

***

ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2015!

***

*AnuElina


10 kommenttia:

 1. Täällä toinen työläinen :) eli rauhallisissa merkeissä vaihtuu vuosi :)

  Oikein ihanaa uutta vuotta sinulle <3
  Ilo olla blogisi matkassa :)

  VastaaPoista
 2. Sulla on ainakin ihana elämänasenne!! Me just ajellaan perinteisiin uuden vuoden kekkereihin ystäväperheen luo. Illaksi jo kotiin, ehkä pari lasia skumppaa ja aikaisin nukkumaan. Ei vanha jaksa enää riekkua :). Hyvää vuodenvaihdetta sinulle sinne töihin!

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus ja kauniita toiveita sinulla! Itse päätämme miten rakennamme elämämme!!

  VastaaPoista
 4. Hyvin olit tiivistänyt nuo toiveet ja odotukset ensi vuodelle, allekirjoitan ne täysin!
  Oikein ihanaa uutta vuotta sinulle! ❤️

  VastaaPoista
 5. Kaikkea hyvää uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
 6. Ihania toiveita. Toivotaan, että toteutuvat :) Hyvää alkanutta vuotta sinulle <3

  VastaaPoista
 7. Iso kiitos teille kaikille yhteisesti! Toivotaan meille kaikille ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista