torstai 11. joulukuuta 2014

#11 GlögihetkiäGlögisieppo täällä terve! 

Glögi kuuluu ehdottomasti minun jouluun, vai sanoisinko alkutalveen. Aloitan nimittäin glögin lipittelyn jo marraskuussa ja parin kuukauden sisällä sitä kuluu useampi purkki/pullo. Glögi on viime viikkoina korvannut myös osittain perinteisen iltateeni. Olen ehkä glögien suhteen hieman makurajoitteinen, sillä tykkään huomattavasti enemmän alkoholittomista glögeistä. Suosikkini on nimittäin Marlin sokeroimaton glögi. Sitä voi juoda vähän huolettomammin kuin "tavallisia" ja karttaa samalla turhia kaloreita.

Minulle uusi glögituttavuus on tämä kuvissakin näkyvä Blossan alkoholiton glögi. Ihanasti erimakuista kuin pahvipurkissa olevat sukulaisensa. Mutta ehkäpä salaisuus onkin siinä, että Blossassa on alkoholitonta punaviiniä. Ja onhan tuo pullokin kaunis verrattuna parvitölkkeihin! Pidän kovasti myös vaaleasta glögistä, sitä taidankin ostaa jouluksi...

Mikä on sinun glögisuosikkisi? "Holiton" vai "holillinen"?


*AnuElina


Ps. Viisi yötä on taas selätetty töissä ja nyt saan nauttia kolmesta vapaapäivästä, pidennetystä viikonlopusta. Kaikenlaista mukavaa ohjelmaa onkin luvassa, mm. glögittelyä ystävien seurassa niin kotona kuin kylässä, joululahjashoppailua (itselle!) ja salitreeniä (tietysti!). Toivottavasti saataisi viikonlopun aikana valoa/aurinkoa, tämä synkkä myrskysää latistaa vähän tätä hyvää jouluista fiilistä...


15 kommenttia:

 1. Voi ihanat glögittely kuvat :) jouluiset fiilikset <3

  Marlin glögi on suosikki täällä myös :) tuota samaista pulloa eilen katselin kaupassa ja ajattelin että maistaa pitää :) eli kiitos vinkistä että maistuu :)

  Mukavia vapaita sinnekin :) <3 täällä vuorotyöläinen vapailee kanssa peräti 4päivää ennen 7päivän putkea...

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat! mä en ole oikein koskaan pitänyt glögin mausta!! Nyt mulla on NVn valkoinen glögi ja sitä aion testata :))

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuva ja niin kaunis lasi sulla! Itse tykkään ihan holittomasta glögistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, lasi saa kyllä kaiken maistumaan entistä peremmalta. ;)

   Poista
 4. Ihanat kuvat, glögiä alkaa tehdä mieli, vaikka en suuri ystävä olekaan. :) Tänä vuonna en ole vielä mukillistakaan maistanut. :)

  VastaaPoista
 5. Suurkuluttaja täälläkin. Holiton menee aamuin-illoin näin jouluaikaan, holillista sitten erityistilaisuuksissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, löytyyhän täältä muitakin glögisieppoja! :)

   Poista
 6. Kauniita kuvia:) Holitonta Marlin glögiä on jo muutama purkki tullut tuhottua. Se on kyllä niin hyvää tälläsillä ilmoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, glögi lämmittää ihanasti koleina iltoina!

   Poista
 7. Ihanan jouluinen tunnelma näissä kuvissa<3
  Oon kanssa sillä tavalla vähän tylsä, että nuo "mehuglögit" maistuu mulle paremmin. Sitä tuleekin sitten lipitettyä heti siitä lähtien kun glögit kauppoihin ilmestyy, juurikin teen korvikkeena :) Tuo Blossan alkoholiton glögi kuulostaa (ja näyttää) kyllä houkuttelevalta, tätä täytyy kyllä kokeilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, tuo Blossa oli hyvää. Kuulema Blossan perinteinen alkoholillinenkin glögi on tosi hyvää. Ei siis se joka vuosi vaihtuva glögi, vaan ihan tavallinen.

   Poista
 8. Blogisi on ihan parasta, suosikkini kerta kaikkiaan. Ja taas niin kauniita kuvia! Olen tänä "talvena" yrittänyt juoda pariinkin otteeseen Blossan alkohollista glögiä, onnistumatta. Jotenkin maku tuntui liian mausteiselta ja makealta, harmi. Pitäydyn kai teessä. Ja punkussa, kun sellainen hetki tulee.

  VastaaPoista