torstai 31. lokakuuta 2013

Vähemmän raitaa, kiitos!
Syksyllä rauhoittuu elämä ja mieli. Elämästä tulee seesteisempää, hiljaisempaa ja rauhallisempaa. Talvea odotellessa koti vetää puoleensa, kotona on hyvä olla. Lämpimässä ja turvassa. Tämä mielentila vaatii rauhoittamista (ei rauhoittumista) myös sisustuspuolella. Tänään rauhallisemman tunnelman sai olohuone. Nämä nurkat ovat teille jo ehkä liiankin tuttuja, mutta jos tarkasti katsotte, niin sohva on saanut uudet tyynyt. Uusia päällisiä on oikeasti vain kaksi, tuo ihana pyöreä ja harmaa suorakaiteen muotoinen (ilman bling-blingiä, molemmat H&M Home). Muut tyynyt löytyivät kaappien kätköistä. Minusta nuo yksiväriset tyynyt näyttävät tummasta sävystään huolimatta aika raikkailta tuota puhtaanvalkoista sohvaa vasten. Sohva todellakin hohtaa valkoisena, sillä pesin kaikki irtopäälliset valkaisevalla pesuaineella! Raidat on nyt karsittu minimiin, raidoista jäljelle jäi vain torkkupeitto,Tine K-tyyny nojatuoliin ja laskosverho ikkunaan. Muut raidat saavat odottaa kaapissa seuraavaa kevättä/kesää. 

Tuohon jalkalamppuun olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa uutta varjostinta, mutta en ole löytänyt. Musta sen olla pitäisi, mistähän löytyisi, tiedätkö? Pentikillä niitä on ollut (Deco), mutta haluamani koon (38cm) valmistus on kuulema lopetettu. Ehkä pitää ryhtyä DIY-hommiin, jos ei mistään löydy...

Olohuoneeseen tuli myös jotain muuta uutta ja kaapista kaivettua vanhaa, niistä laitan postausta joku toinen päivä. Ei makeaa mahan täydeltä! Mutta mitäs mieltä olet tyynymerestäni? Tuohon on aika kiva sukeltaa köllimään... 

Rentoa myöhäisiltaa ja kauniita unia!

*AnuElina

Ps. Pahoittelut epätarkoista kuvista... kikkailin kameran säätöjen kanssa eikä mennyt ihan putkeen. Enkä tietenkään malttanut odottaa huomiseen (valoisaan), että saisin uusia parempia kuvia. :)


9 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää olohuone ja blogisi, ihana tuo iso taulu tuossa seinällä. Rauhaisa tunnelma vallitsee tuolla, sen voi aistia tännekin :) taidan jäädä lukijaksesi, tervetuloa meilläkin käymään :)

  VastaaPoista
 2. Oikein kivalta näyttää nyt teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Pienillä muutoksilla uutta ilmettä, eikä maksa paljon kun kaivelee vanhoja kamoja kaapeista! :)

   Poista
 3. Hurmaavat harmaan sävyt tyynyissä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika tummia nuo on, mutta sopivat hyvin kun huonekalut ovat valkoiset. Ei tule liian tumma ja tunkkainen.

   Poista