tiistai 8. lokakuuta 2013

Unelmointia


Ihan hävettää myöntää, että olen unohtanut niin monta kivaa haastetta, mitä muutamat teistä ovat minulle osoittaneet. Noloa. Myönnän. Nyt teen korjausliikkeen. Yritän tästä eteenpäin vastata haasteisiin, etenkin mielenkiintoisiin sellaisiin. Tässäpä tulee ensimmäinen.

Sain kivan unelmointihaasteen Fridalta Koti kaupungin laidalla-blogista. Aika haastavaan haasteeseen tartuin näin ensitöikseni. Nyt haaveillaan elämästä, ei uudesta matosta, villatakista tai lomamatkasta.


Mombasa, Kenia


Mistä haaveilet, voisiko se olla mahdollista?
Olen kova tyttö haaveilemaan ja unelmoimaan, näkyyhän se jo blogini nimessä, tatuoinnissani, ajatusmaailmassani... Mutta nyt kun haaveillaan oikeasti isoista elämänkokoisista asioista niin ensimmäiseksi mieleeni tuli muutto ulkomaille. Haaveilen muutamasta vuodesta maailmalla, miksei koko elämästä jossain muualla. Huomaan jatkuvasti kaipaavani pois Suomesta, vaikka täällä asiat ovat hyvin ja elämäni ihan mallillaan. Siitä huolimatta meinaan usein tirauttaa kyyneleen, kun puhun minulle rakkaasta Thaimaasta, sydän meinaa pakahtua ikävästä kun luen Akaasian alta-blogia. Kävipä eräänä päivänä niinkin, että näin kadulla bollywood-tanssia ja pala nousi kurkkuun. Selviä merkkejä siitä, että minun sydän on ainakin puoliksi jossain kaukana.

Oletko toteuttanut haaveesi/unelmasi?
Toteutan haavettani pieninä ripauksina matkustamalla joka vuosi ainakin kolme kertaa jonnekin aurinkoon, lämpimään, erilaisen kulttuuriin. Osittain olen toteuttanut haaveeni jo silloin, kun en siitä vielä haaveillut. Lapsena asuin kaksi vuotta Thaimaassa ja neljä vuotta Tansaniassa. Tästä syystä kaukokaipuuni on varmasti tavallista voimakkaampi ja aiheuttaa hallitsemattomia tunneryöppyjä. Varsinainen ISO toteutus odottaa vielä...ehkä jonakin päivänä... :)

Mitkä ovat esteet /pelot unelmasi tiellä?
Suurin este lienee se, että minulla ei ole rohkeutta (eikä oikeastaan haluakaan) lähteä yksin. Tarvitsisin kaverin/kumppanin, jolla olisi sama haave. Siispä: Etsitään mukavaa aikuista miestä, joka haaveilee ulkomailla asumisesta!

Elätkö unelmaasi?
Elän onnellista elämää, tavallista elämää, mutta aika kaukana tämä on siitä, mistä olen haaveillut. Elämä ei aina mene niinkuin haaveillaan, mutta yritän tehdä siitä kuitenkin täyteläisen ja onnellisen niillä aineksilla mitä minulla on käytettävissä.Hikkaduwa, Sri Lanka


Menipäs aikamoiseksi haaveiluksi. :) Heitän tämän haasteen teille kaikille, ottakaa vastaan jos haluatte vaipua hetkeksi isoihin unelmiin. Toivoisin kuitenkin, että minuun vaikutuksen tehnyt nainen Akaasian alta-blogista ottaisi haasteen vastaan. :)

*AnuElina


10 kommenttia:

 1. Kiva, että otit haasteen vastaan.
  Ihana haave sinulla... olipas kiva lukea <3
  Toivotaan, että se toteutuu jonain päivänä.

  Meanwhile, syksyistä tiistai-iltaa sinulle.

  Terkuin, Frida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveilu pitää elämän mielenkiintoisena ja aina pitää olla jotain mitä tavoittelee. :)

   Poista
 2. Aika ihania haaveita AnuElina! <3 Kaukokaipuu on salakavalaa, sinulla varmasti vielä pahempaa kuin sellaisilla, jotka eivät ole kaukomailla asuneet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on todella salakavala ja siitä ei pääse millään eroon!

   Poista
 3. Täällä on Jaana akaasian alta. Voih, jopa laitoit mainion ja kiperän haasteen - mahtaakohan mun blogijutuista jotenkin paistaa läpi haave suuresta sivunkäännöstä, kaipuusta ja salaisista suunnitelmista;). Kyllä, otan vastaan. Mutta mun pitää hiukan miettiä - ei sitä mistä haaveilen, vaan miten sen ruudulle laittaisin;) Kiitos ihan valtavasti, laitan myssyn päälle ja viikonloppuna pistän ajatuksiani järjestykseen, niin että niitä kehtaa myös julkisesti jaella;) Terkut x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että otat haasteen vastaan! Tuntuu että sinä elät minun unelmaa, joten on hauska tietää mistä sinä unelmoit. :) Jään innolla odottamaan.

   Poista
 4. Kuulostaa siltä että toiset kulttuurit ovat painaneet lähtemättömät jälkensä sydämeesi! Toivon ja pidän peukkuja, että haaveesi toteutuvat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, rakkaus kaukomaihin on jäänyt osaksi minua pysyvästi. Kaukokaipuun kanssa on vaan elettävä täällä kylmässä ja sateisessa pohjolassa...

   Poista
 5. Ihania haaveita.. joiden toivon toteutuvan, yksi kerrallaan. :) Ihanaa, tunnelmallista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rentoa viikonloppua sinullekin!

   Poista