Jos luit eilisen aamiaispostaukseni, niin tiedät että kävin Stockmannin Herkussa hakemassa vähän parempia ruokatarvikkeita viikonlopun kunniaksi. Niistä syntyi mm. tämä herkullinen ja perinteisestä tomaatti-kurkku-paprika-linjasta poikkeava salaatti. Pohjaksi laitoin kartanonsalaattia ja rucola-"mikä lie heinä"-salaattisekoitusta. Varsinaiset salaatin herkkupalat olivat tuore viikuna, granaattiomena, manchegojuusto ja yrttikrutongit. Tämä komeus kruunattiin balsamicosiirapilla. Yksinkertaista mutta silti vähän parempaa. Viikonloppuna saa herkutella. Salaatilla ainakin. Seuraavaksi luvassa samettinen suppilovahverokeitto. Pysy siis linjoilla, mä kokkaan taas!
*AnuElina
Nam nam, tulipa nälkä katsoessa herkkukuvia! :) Mukavaa lauantai-iltaa!
VastaaPoistaTäällä blogistaniassa pyöriessä tulee aika usein nälkä kun katselee toisten ihania ruokapostauksia. :)
Poistakokkaa tyttö kokkaa :) uuh mulla laiskottaa...
VastaaPoistaKokkaan, kokkaan! :) Otahan iisisti, saa laiskotta!
PoistaOnpas herkullinen ja eksoottinen makupala! Hienoja värejä.
VastaaPoistaVärit on todella upeat eikä maussakaan ollut valittamista. :)
PoistaOMG! Mä oon niin sun blogin fani, sä jaksat ihania kokkailuja touhuta, hyvännäköisiäsisustusjuttuja ja blogisi on mahtavan monipuolinen! Hih, heinäsekoitus :-D Bon appetit!
VastaaPoistaApua, minähän punastun kohta! KIITOS!
PoistaAi että oli herkullisen näköinen salaatti. Pitäs ittekin vaihdella salaatin raaka-aineita.
VastaaPoistaRaaka-aineita on yllinkyllin, mutta jotenkin sitä useimmiten tarttuu aina vanhoihin tuttuihin. Mä olen niin kyllästynyt tomaatti-kurkku-jäävuorisalaatti-kombinaatioon, pakko keksiä välillä vaihtelua. :)
Poista