tiistai 29. lokakuuta 2013

Tea time
Voi mahdoton, miten nopeasti ja aikaisin tulee pimeä! Kyllä se kellon siirtäminen tunnilla tuntuu päivän pituudessa PALJON. Jo ennen viittä on ihan hämärää. Mutta nyt ei auta itku markkinoilla, tätä pimeyttä ja synkkyyttä on luvassa koko pitkän marraskuun verran. Ainakin. Vuoden kamalin kuukausi edessä. Mutta onneksi elämässä kaikki muu on ihan hyvin. Ja voihan tästä pimeästä vuodenajasta ottaa kaiken mahdollisen ilon irti. Voi fiilistellä tunnelmilla ja valoilla sekä valmistautua tulevaan jouluaikaan. Ja omaan kotiin on aina ihana tulla lämmittelemään ja rentoutumaan. Hämyvaloja, kynttilöitä, pehmeitä torkkupeittoja, sohvakulta, villasukkia, paksuja villatakkeja, lämpimiä juomia...

Lämpimistä juomista puheenollen. Olen aikamoinen "teeskentelijä", sen jo moni tietää. Teetä hörpin etenkin syyskuusta huhtikuuhun. Joka päivä, aamuin illoin ja iltapäivällä, monta kuppia päivässä. Monta ISOA kuppia. Kahvia en juo lainkaan. Mitä nyt pari lattea vuodessa, jos johonkin kivaan kahvilaan eksyn. Teestä olen postaillut aiemminkin, joten nyt pitemmittä ylistyspuheitta uuteen teetuttavuuteen. Löysin tänä syksynä CLIPPER-teet. Ja ihastuin. Nyt kokeilussa ovat appelsiinin ja piparmintun makuiset valkoiset teet sekä hyvän unen tee. Ihania kaikki. Suosittelen kokeilemaan, mikäli tee maistuu. Liptonit ja Twiningsit jäävä tänä syksynä/talvena vähemmälle käytölle. Tämän verran minäkin haluan luomuilla. :)

Lämpöä ja iloa tiistai-iltan!

*AnuElina


Ps. Hurjasti kiitoksia kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille! Enpä uskonut, että epämukavuusalueelle poikkeaminen poikii noin paljon kiinnostusta ja keskustelua. Tuotteet ovat jo päässeet testaukseen, kokemuksista kerron marraskuun aikana. :)


10 kommenttia:

 1. Clipperit ovat aivan ykköshyviä ja pakkauksetkin niin kauniita. Tuo piparminttu lukeutuu myös meidän lemppareihin ja clipperin kaakaot ovat aivan omaa luokkaansa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaakaosta olen kuullut hyvää, ehkä otan sen seuraavaksi kokeiluun. Nuo pkkaukset todella ovat niin kauniita ettei niitä viitsi piilottaa kaappiin. Nätisti näkysällä koko ajan. :)

   Poista
 2. Täälläkin liputetaan Clippereitä :) oma suosikki on piparminttu. Oli pakko ottaa kans testiin Liptonin uudet teet.. tällä hetkellä blueberry muffin, sekin hyvä <3 Clipperi kuitenkin paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työkaverit kehuivat piparminttua ja heidän "yllyttämänä" kävin sen ostamassa. Tosi herkkua!

   Poista
 3. Tykkään myös Clipperin teevalikoimasta! Ostin juuri vadelmanlehtiteetä, josta postailin vähän aikaa sitten :) Oon kokeillut myös detox teetä, mutta se oli aika kauhean makuista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin että noista Clippereistä aika moni on vihreää teetä ja niistähän mä en sitten tykkää ollenkaan. Mustaa ja valkoista mulle, kiitos! Detox-teestä taidan pysyä erossa...

   Poista
 4. Teeihminen täälläkin, kahvi on parasta tuoksuvana jauheena tai papuina mutten tykkää sitä juoda.
  Onko nuo teet pusseissa vai irtoteetä? Kauniit paketit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvin tuoksu on kyllä hyvä ja tykkään kahvin mausta leivonnaisissa, jäätelössä jne.
   Nuo ovat kuvassa olevat ovat pussiteetä, teesihti on vain kuvausrekvisiittaa... ;)

   Poista
 5. Clipperit on lemppareita täälläkin jos teetä juon!:) kookos appelsiini on tosi hyvä vaikken muuten kookoksesta tykkää yhtään!:) kannattaa maistaa sitäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä muistaa tuokin tee sitten kun on taas teen osto edessä. Kiitos vinkistä!

   Poista