lauantai 26. lokakuuta 2013

Paikkansa löytänytTänään esittelyyn pääsee yksi aarteeni, jota ei ole vielä blogissani näkynyt, vaikka olen ollut sen onnellinen omistaja jo kuukausia. Tuossa taannoin, olisiko ollut keväällä tai kesällä, voitin elsass-blogin arvonnassa kauniin kuparisenmustan tuikkulyhdyn. Kaunis yksilö, joka ei vain löytänyt arvoistaan paikkaa kodistani. Siirtelin sitä pöydältä toiselle ja lopulta se päätyi kaappiin odottamaan oikeaa hetkeä...ja sitä oikeaa paikkaa. Nyt se vihdoin löytyi. Se pääsi paraatipaikalle, ruokapöydälle! Siinä se nyt loimottaa kaunista hentoa kynttilänvaloa. Kiitos Elsa kivasta lyhdystä!

Kivaa lauantaipäivää syyssateesta huolimatta!

*AnuElina

12 kommenttia:

 1. Ihana lyhty! Todella kaunis. On tuttu tunne tuo, kun joku tavara ei vain löydä paikkaa kotona ja sitten se siirtyy koko ajan paikasta toiseen. Mutta välillä kyllä todella vaatii aikaa löytää the paikka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Osa tavaroista ei vaan koskaan taida löytää sopiva paikkaa...ne taitavat olla niitä heräteostoksia, joiden hankintaa ei ole harkinnut OLLENKAAN. Niitäkin valitettavasti löytyy...

   Poista
 2. hyvin sopii tuon bambu?tapletin kanssa
  varmaan jokaiselta löytyy nuita seilaavia tavaroita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nuo sopivat hyvin yhteen. Ja tabletin alla on musta pellavaliina, joka myöskin pääsi nyt ensikertaa käyttöön, vaikka on ollut kaapin perukoilla jo ainakin kaksi vuotta! :)

   Poista
 3. Ihana, tuo on niin kaunis livenä, kiva, että paikka löytyi! <3 Kauniita kuvia taas! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilä herättää lyhdyn eloon, siitä tulee tosi kaunis. :)

   Poista
 4. Jännä kun joskus jokin esine ei oikein sovi mihinkään, mutta yhtäkkiä se loksahtaakin juuri oikealle paikalleen :)
  Valoisaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee. Toivottavasti samalla tavalla kävisi niille vaatteille, joita tulee ostettua hetken mielijohteesta ja jotka päätyvät käyttämättöminä lopulta kirppikselle... Oppimista olisi!

   Poista