maanantai 25. maaliskuuta 2013

Matto

Eilen jo vihjaisin, että viikonloppureissulta tuli ostettua uusi matto. Keittiöönhän se päätyi. Meni sitten keittiön tyyli osittain hiukan uusiksi... tai no, ehkä se sopii tuohon. Ostos ei ollut kovin tarkkaan harkittu. Matto ei näyttänytkään paikallaan ihan niin kivalta kuin olin visioinut kaupassa (Askossa). Mutta tuossa se nyt on. Ja on se parempi kuin vanha versio. Vanhat matot olivat tummanharmaat. Tumma väri on keittiöön huono, koska siinä näkyy jokainen leivänmuru jne. Vaaleaan mattoon ne maastoutuvat paremmin eikä tarvitse ihan joka päivä imurin varressa heilua.



Keittiön pöytä kaipaisi nyt pöytäliinaa. Jotain vaaleaa. En oikein pidä tuosta koivun väristä huonekaluissa. Liinalla saisin vähän naamioitua pöytää paremmin. Ja tuo lattia, IHAN KAMALA! Mutta vuokra-asunnossa on pakko tyytyä katselemaan tuota muovista hirvitystä. Parempi siirtää katse lattiasta vähän ylemmäs.



Viime viikon alussa kylvämäni ohrat kasvavat jo huimaa vauhtia. Ihanaa vihreyttä keittiön! Pääsiäistä en sen enempää laitakaan kotiin, koska vietän pyhät Itä-Suomessa. 

Tänään on ollut oikein mukava maanantai. Sushilounas ja kahvittelua ystävän seurassa, aurinkoinen kaupunkikävely siihen päälle. Rentoa! Seuraavaksi lähdenkin Elixiaan vetäisemään pari tuntia jumppaa. Heippa!

12 kommenttia:

  1. Ei paha tuo matto ollenkaan. Katsoin samoja mattoja myös, mietin jos kodinhoitohuoneeseen ostais. Tervetuloa Itä-Suomeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tuo ihan kiva, mutta vaaleus riitelee nyt aika pahasti mustien yksityiskohtien kanssa. Täytyy jatkaa keittiön tuunailua...

      Poista
  2. mutta sulla on ihana ikkunalauta ! nauti siitä :)
    mun ohrat kasvaa ihan ihmeellisesti , osa huitelee jo pilvissä ja osa ei oo ees itäny ... HÖ!
    mulla kans ois pöytäliinalle tarvetta, mutta ei sopivaa tullu vielä vastaan .
    Hikistä jumppaa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ikkunalaudat on ihanat! Vanhan talon luksusta. :)

      Poista
  3. Mun mielestä tuo matto sopii hyvin keittiöön!:) Eikä yhtään näytä hullummalta koivun väri!
    Ihana keittiö, super ihanat nuo kaapistot <3 <3 Sun ohra on jo hyvässä vauhdissa, toivottavasti munkin omasta tulee yhtä runsas!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kaapistot on kyllä aika kivat, alkuperäiset 50-luvulta. :) Ohralle taitaa kyllä käydä ohraisesti (!) ennen pääsiäistä...taitaa nimittäin kasvaa ylipitkäksi ja laota.

      Poista
  4. Minustakin matto näyttää oikein hyvältä, kiva piristys köökkiin! Minä tartuin maalipensseliin, kunkeittiönpöydän väri ei miellyttänyt...suosittelen :)

    Oi miten raikas piristys on tuo ohraruoho ikkunalla, kivaan astiaan istutettu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Taidan kuitenkin kokeilla liinaa ennenkuin alan maalaushommiin. :)

      Poista
  5. On sinulla valoisa köökki <3
    Noita tähtimattoja minäkin kävin kääntelemässä ja katselemassa, mutta oikeaa väriä ei ollut oikeassa koossa :-/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valoa kyllä riittää, aurinko paistaa keittiön ja olkkarin puolelle n. klo 13-14 lähtien iltaan saakka. :) Tuon maton koko (120x180) oli aika passeli pitkulaiseen keittiöön.

      Poista
  6. Ihana matto, mun mielestä sopii paikalleen varsin mainiosti. :) Ja kivalta näyttää keittiö muutenkin, tosi valoisa ja vaalea. Ohra on jo pitkällä, meillä vasta haituvia, saa nähdä ehtiikö pääsiäiseksi. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pientä hiontaa vielä vaatii ennenkuin itse olen tyytyväinen. :) Eiköhän se teidän ruoho ehdi pääsiäiseksi jos on jo itänytkin.

      Poista