lauantai 9. maaliskuuta 2013

Uusi tuttavuus: KITZENS

Naistenpäivän kunniaksi kävimme eilen illalla ystävien kanssa herkuttelemassa ravintola KITZENSissä. Se on suhteellisen uusi (olisiko tullut viime syksynä) ja monipuolinen ravintola aivan Helsingin keskustassa rautatientorin kupeessa, hotelli Radisson Blu Plaza- hotellin yhteydessä.
Tämä oli oikein miellyttävä uusi tuttavuus. Uudenlainen tilaussysteemi alkuun vähän hämmensi. Menu oli tabletilla ja tilaus tehtiin kyseisellä laitteella. Mielestäni aika näppärää, vaikkakin toisaalta ravintolassa kaipaisi nimenomaan sitä PALVELUA. Mutta vaihtelun vuoksi oikein piristävää klikkailla oma ruokakokonaisuus tabletilla ja hups, sinne meni tilaus keittiöön virtuaalisesti ja kohta oli herkkuruoka juomineen nenän alla.Alkuruuaksi otin spring rollin, jonka täytteenä oli vuohenjuustoa ja viikunaa. Tosi herkullista! Olisin voinut syödä toisenkin. Helposti!


Pääruuaksi tilasin scampipastaa. Ihana kermainen herkku, runsaasti isoja scampeja, kruunuksi parmesania ja rucolaa! NamNam!


Ja herkkulakosta huolimatta oli ihan pakko tilata myös jälkkäri. Tämä lipsahdus sallittakoon. Loppuun nautiskelin siis tonkapapupannacottaa. En tiedä mikä tuo tonkapapu on, mutta oli mitä oli niin aivan taivaallisen ihana päätös se oli tälle illalliselle!


Perjantai-ilta kun oli, niin väki väsähti saatuaan vatsat täyteen ja pari lasia skumppaa. Niinpä suuntasimme koteihimme pulleiden masujen kanssa jo ennen kymmentä. Mukava rento ilta, kiitos ystävilleni!
Pahoittelen kuvien huonoa laatua... pokkarilla hämärässä, you know...

Nyt nautiskelen vapaasta viikonlopusta omassa hyvässä seurassani. Ei aikatauluja, suuria suunnitelmia... Vain rentoilua, aurinkoa, urheilua, hyvää ruokaa, kotona puuhastelua... Näistä touhuista lisää myöhemmin!

AURINKOA PÄIVÄÄNNE! 

Ps. Jälleen olen ilostunut, kun blogiini on ilmestynyt uusia lukijoita! TERVETULOA!

2 kommenttia:

 1. Hauska tapa tehdä tilaus!
  Mukavaa ja rentoa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vähän erilainen tapa! Sunnuntain jatkot sinullekin!

   Poista