tiistai 12. maaliskuuta 2013

Miljoona miljoona miljoona...

...TULPPAANIA! Ihan teidän kaikkien kiusaksi melkein MILJOONA tulppaania! Tässä eri versiot tältä vuodelta. On pinkkiä, hentoa vaaleanpunaista, tummempaa pinkkiä valkoisilla reunoilla, valkoista, keltaista sileälehtistä ja keltaista "rosoreunaista". Mikä on sinun suosikkisi?Minun suosikkini on tuo keltainen rosoreunainen ja tietenkin valkoinen. Okei, onhan nuo pinkitkin ihania, mutta kyllä nuo edellä mainitut vievät tämän kisan voiton. Pitäisiköhän joskus räväyttää ja ostaa sekakimppu, siis kaikkia mahdollisia värejä sekaisin? Saakohan niitä? Tukholmassa ainakin myytiin, jopa "lähisiwassa".

Vähän asiaakin...tai sen vierestä. Kävinpä sitten eilen pitkästä aikaa vetämässä salitreenin. Ja arvatkaas miten kävely onnistuu tänään? Ja ylösnousu, tuolille istuminen? Kyljen kääntäminen nukkuessa? ERITTÄIN HUONOSTI! Jokainen lihas (mulla siis taitaa olla vielä niitä!) huutaa hoosiannaa! Taas tuli todettua että urheilu ei ole hyväksi kropalle. Kipeäksi siitä tulee! ;) No, eiköhän tämä jumitila lähde sillä millä on tullutkin, joten taidanpa lähteä kävelylle. Suunnittelemani spinning ei nyt taida onnistua...

Tiistai-iltaa teille toivottelee, AnuElina

Ps. Lukijoita tipahtelee hilajlleen lisää, nyt 120! Tervetuloa!

6 kommenttia:

 1. Uusi lukija ilmoittautuu!
  Siis aivan mielettömän kauniita kuvia ihania kirjoituksi. Ihana kaunis koti!!! Mä olen niin kateellinen, haluaisin että mun kotona näyttäisi juuri tuollaiselta kuin sinun luona! Mutta se on vaan täysi mahdottomuus mutta aina voin haaveilla. Meiltä löytyy 4v terroristi, aviomies ja kesäkuussa syntyvä prinsessa. Touhua ja töminää riittää ja tältä naiselta on ainakin tällä hetkellä kaikki ylimääräinen energia lopussa. Hyvä kun saan pakolliset hommat tehtyä. Mutta aina voin rentoutua muiden kauniissa blogeissa ja siisteissä kodeissa. Ja kukkia on aina pakko olla kotona ;) Ihanaa kevään alkua sinulle =D

  Petra

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että löysit tänne. TERVETULOA! Kiva että pikkuruinen "lainakotini" miellyttää. Ihan ymmärrettävää, että energia ei riitä ihan kaikkeen, kun on pieniä lapsia ja perheen arki pyöritettävänä. Mutta kuten totesit, onneksi voi välillä rentoutua ja tulla tirkistelemään toisten koteja. Täällä blogistaniassa todellakin saa luvan kanssa harrastaa tirkistelyä ja käydä ideavarkaissa. Ihan paras harrastus! :) Toivottavasti viihdyt minun matkassa pitempäänkin! Ihanaa kevään odotusta!

   Poista
 2. Kyllä tuo keltanen rosoinen on vaan niin pirtasakka :) seki on vähän tietyn mielen mukaan lemppari väri kukissa.

  Jo ei muutako liikeelle vaan , niin notkistuu ;)
  Kivaa illan jatkoa sullekin !

  VastaaPoista
 3. Kyllä mun silmääni miellyttävät eniten nuo pinkin eri vivahteet, ja hempeä roosa :)

  VastaaPoista
 4. Vaikean heitit..kaikki värit ihania ja sulattavat sydämen! Joskus olen ostanut valkoisen ja keltaisen kimoun ja yhdistänyt ne -ihan kiva tuli!
  Minkätyyppistä salitreeniä vedät?

  VastaaPoista