torstai 14. maaliskuuta 2013

Ihan tavallinen arki

Voi, miten minä tykkäänkään näistä ihan tavallisista arkipäivistä, vapaista sellaisista! Varsinkin kun tänäänkin sain herätä auringon kanssa. Ihan häikäistyin.

Takana noin 12 tunnin unet, verkkainen herääminen aamupalarahkan voimalla, rauhallinen hetki teidän mahtavien blogien seurassa, villasukat jalassa, villatakki harteilla.

Reissu ruokakauppaan ilman kiirettä, hyllyjen välissä haahuilua, loppuviikon ruokia miettiessä. No, siitä hikoilusta en tykkää, mikä aiheutuu, kun reilun tunnin laahustaa kaupassa (ISO Prisma) untuvatakki päällä. Olisinpa avannut vetoketjun.

Nautiskelen kotona "tupsuttelusta" ( jos joku ei tiedä, tämä on lempi-ilmaukseni pikkupuuhastelulle). Siivoilen ja siirtelen tavaroita paikasta toiseen, pöyhin sisustustyynyjä, metsästän visioita. Pesen pyykkiä, kovin arkista.

Katselen ikkunasta mitä tiellä ja pihassa tapahtuu. Ihmiset odottelevat bussia, juoksevat sen perään. Kunnon kansalaiset huolehtivat jätteensä kierrätyspisteeseen, pullojen kilinää. Koirien kusettajia, reippaita hiihtäjiä sukset olalla ladulle menossa.

Iltapäiväteeskentelen uuden leivontakirjan parissa. Lindholmin Leila se osaa. Odotan herkkulakon loppumista, sitten leivon minäkin. Lakon loppumista odotellessa nautin muutaman pähkinän. Hyviä rasvoja. Ja hyviä muutenkin.

Ihailen tuoreita valkoisia nupullaan olevia tulppaaneja. Annoin armoa vanhoille ja vähän rupsahtaneille keltaisillekin.Tämä on hyvä päivä. Ihan tavallinen arki.

Hyvää päivää myös sinulle!


7 kommenttia:

 1. ihan parasta ! kun arki toimii noin hyvin , niin silloin osaa ottaa ilon irti myös juhlapäivistä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se aina toimi. Mut yleensä kyllä. Tavallisia asioita, pieniä iloja ja päivän piristyksiä. Asioita joita ei aina meinaa edes huomata. Ei mitään luksusta, ihan tavallista elämää.

   Poista
 2. Leppoisa fiilis myös kuvissa <3
  Ihanaa perjantaita!

  VastaaPoista
 3. Arki on parasta, voi kuinka sen aina näkisikin ja osaisi nauttia niistä pieniatäkin asioista.

  VastaaPoista
 4. Lumoava postaus!!! Ja iki-ihana blogi :)
  http://monaspicturesque.blogspot.fi/

  VastaaPoista