maanantai 18. maaliskuuta 2013

Uusi mallisto

Mitäs mieltä olette tästä huomenna KappAhliin tulevasta Hampton Republic-mallistosta? Bongasin ensimmäiset mainokset KappAhlin näyteikkunasta ja ihastuin heti kuvassa olevaan raitamekkoon. Ja tähtikuoseihin! Mikään KappAhl-fani en ole, mutta ihan pakko käydä huomenna/ylihuomenna katsomassa millaisia vaatteita on tarjolla... kesäisen merihenkisiä olettaisin. Ja nythän mulla on taas vaatekaapeissa tilaa, kun tänään niitä ahkerasti tyhjensin ja järjestelin. :)
Nyt palaan sohvalle. Ahkera siivoilija ja jumppailija on ansainnut nyt lepotauon ja iiiiihanan pitkät yöunet!

5 kommenttia:

 1. Mikähän tuo tummansininen, valkoisilla tähdillä oleva juttu on , joka roikkuu tuolla oikeassa reunassa.. Pyyhe, huivi.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se näyttää aika kivalta...jospa se olis huivi? Ostaisin!

   Poista
 2. Ihanalta näyttää ainakin tuo hame, sen ottaisin mieluusti itsellenikin. :) Harmi, että KappAhlin koot taitaa melkein kaikissa vaatteissa alkaa vasta koosta 36. Täytyy joka tapauksessa kurkata. :) Kiitos vinkistä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika reiluja niiden koot kyllä on, mutta käy ihmeessä kurkkamassa. Tai herkuttele vähän niin koko 36 sopii. :) Mä olen onneksi (??) kokoa 38 joten joka kaupasta löytyy yleensä sopivaa...jos ei puhuta lahkeiden/hihojen pituuesta. :)

   Poista
  2. Osa noista vaatteista löytyy myös koossa 32/34, käy kurkkaamassa. Mä kotiutin pari vatekappaletta. :)

   Poista