lauantai 21. helmikuuta 2015

Viikonloppuaamiainen


Vapaapäivinä, erityisesti viikonloppuisin, on kiva kattaa itselleen vähän parempi aamiainen ja nauttia se rauhallisesti heräillen. Miksei jopa sängyssä! Tänä aamuna värkkäsin maistuvan ja värikkään aamiaisen ja kannoin tarjottimen sänkyyn (en sotkenut!). Aamiaiseeni kuului tällä kertaa kauraleipä kalkkunalla, avokadolla ja tomaatilla, luonnonjogurttia mustikoilla, banaanilla ja hunajalla höystettynä, puolikas greippi ja kiivi sekä juomaksi tuoremehua ja teetä.  Perinteisesti aloitan aamuni (arkisin) smoothiella tai kaurapuurolla, joten tällainen aamiainen on ihan luksusta. 














Vatsa on nyt ihan pullollaan herkkuaamiaisesta. Tästä on hyvä jatkaa päivän puuhia. Ajattelin pyörähtää läheisessä kauppakeskuksessa. Toiveena olisi löytää pari takkia, joista en löytänyt oma kokoani eilisellä Itiksen reissulla. Shoppailun jälkeen olisi vuorossa, yllätys-yllätys, salilla urakointia! Ilta luultavasti kotisohvalla... Villiksi on käynyt tämä keski-ikäistyvän sinkkunaisen elämä! ;)

Eroaako sinun viikonloppuaamiainen arkiaamuista? Millainen on aamiaissuosikkisi? 

Mukavaa lauantaipäivää!

*AnuElina



15 kommenttia:

  1. Voi, mitä herkkukuvia! Tällä kattauksella päivä lähtee varmasti hyvin käyntiin. :) Viikonloppuna ei aamiaiset ole ehkä sen jytkympiä kuin viikolla, mutta aikaa kulutan sen syömiseen moninkertaisesti. Aamupalani perusosa on aina ruis - ilman sitä ei tunnu että maha täyttyy. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun vatsa ei valitettavasti kestä ruisleipää. Tosi paljon teksi mieli, mutta en viitsi kiusata vatsaraukkaa...

      Poista
  2. Voi että mitä herkkukuvia tosiaan! Aivan ihanan näköinen aamupala! Kun joskus jaksaisikin panostaa special aamupaloihin! Tänään ajattelin tehdä katkarapupastaa, nams!

    VastaaPoista
  3. Meillä kyllä eroaa viikonloppu aamiainen arkipäivän aamiaisesta. En tiedä johtuuko se siitä että viikonloppuisin on enemmän aikaa panostaa aamiaiseen.
    Mukavaa lauantaita sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitähän se varmaan johtuu. Minulla ei ole oikeastaan koskaan aamuisin (tai silloin kun yökkö herää iltapäivällä...) kiire, mutta tämmöisiä parempia aamiaisia tulee loihdittua lähinnä joskus vapaapäivinä.

      Poista
  4. Voi miten herkullisen, mutta samalla myös niin terveellisen näköistä ♥
    Ja kyllä todella eroaa! Arkisin joka aamu: niin monta lasia vettä, kuin kerkeää juoda (1-3) ja ruisleipä & sen päälle jotain mitä kaapista löytyy. Viikonloppuisin tykkään panostaa kunnolla ja syödä monipuolisesti:) Ja tokihan arkiaamiainen syödään 7:30 ja vklp venyy helposti sinne klo 11 asti..


    http://rakkauttaaulait.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terveellistä sen olla pitää! Rasvasta tirisevät pekonit ym. ei-niin-terveelliset aamiaisherkut jätän suosiolla hotelliaamiaisille, kotona syödään aina terveellisemmin!

      Poista
  5. Nams, ihana herkku aamiainen :) ja vuorotyöläisten plussa ja luksus todella :) vapaa viikonloppuna täälläkin aina parempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän näitä runsaampia herkkuaamiaisia voisi tehdä useamminkin. Kivempi toki olisi jos kunnon aamiaisesta saisi nauttia hyvässä seurassa...

      Poista
  6. Kääk, nyt olen kade! Aivan mielettömän herkullisen näköinen aamiainen ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tämä paljon vaadi eli eikun aamiaista väkertämään vaan! :)

      Poista
  7. Nam!! Ihanan näköinen aamiainen <3

    VastaaPoista
  8. Ihanat kuvat taas jälleen kerran :) Tuollaisen aamiaisen mäkin haluan! Aamiainen on mulle ateria, jota en voi jättää väliin. Muuten ei päivästä tule mitään! ;)

    VastaaPoista