lauantai 14. helmikuuta 2015

Vielä ehtii...
HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!!


Tämä päivä on ollut yhtä lentämistä paikasta toiseen. Aamulla hoitelin pari asiaa kaupungilla, jonka jälkeen nautimme ystäväjoukolla Fazerin kahvilan makoisasta brunssista ja toistemme piristävästä seurasta. Maha pulleana vyöryin vielä Kodin1:een käyttämään 40%- ystävänpäiväalekupongin (kerron kyllä mihin sen käytin...). Sitten kiireenvilkkaa kotiin ja salille vetäisemän viikon viimeinen treeni. Treenin jälkeen pitikin asettua hellan ääreen kokkailemaan. Nyt viimein on aikaa istua hetki koneella ja heittää teille myöhäiset ystävänpäivätoivotukset ja kurkkia teidän blogeista mitä kivaa olette puuhanneet tänään. Eipä tässä kovin kauaa ehdi istumaan, sillä yötyöt kutsuvat jälleen. Näin viiden yövuoron aluksi kurkkua vähän kuristaa, mutta onneksi kolmannen yön kohdalla helpottaa, kun tietää olevansa jo puolessa välissä. 

Toivottavasti sinullakin oli mukava ystävänpäivä sinulle tärkeiden ihmisten kanssa! 

*AnuElina17 kommenttia:

 1. Ah, meilläkin oli aivan ihana päivä ystävän kanssa ja kierreltiin vähän paikkoja!!

  Hyvää ystistä <3

  VastaaPoista
 2. Huh, hengästyttää, kun lukee sinun päiväohjelmaa, vaikka samanlaiseksi ne välillä itselläkin menee ;) Aamun olin agilitykisoissa, mutta illalla ehdittiin miehen kanssa kahden syömään vähän paremmin <3 Mukavaa ystävänpäivän iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Onneksi oli mukavaa ohjelmaa niin päivä ei tuntunut ollenkaan stressaavalta vaikka vauhtia riittikin. :)

   Poista
 3. Ihanaa ystävänpäivä iltaa sinullekin <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos samoin <3. Ja leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Hyvää ystistä myös sinulle hiukan jälkijunassa!

  VastaaPoista
 6. Hirmu kauniita kuvia sinulla, ahmin samalla kertaa monta postausta. :)

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia ja tosi myöhäiset ystävänpäivän toivotukset. <3 Tsemppiä yövuoroihin!

  VastaaPoista
 8. Jokainen päivä on ystävänpäivä,joten minäkin ehdin. Hyvää ystävänpäivää ihanalle bloggaajalle! Sinun blogisi on täynnä visuaalisesti niin kauniita kuvia,täällä ihailen niitä just!

  VastaaPoista