tiistai 26. maaliskuuta 2013

Banaani-suklaamuffinssit

Täten ilmoitettakoon, että herkkulakkoni loppui viime viikolla. Ja kyllähän ne herkut ovat maistuneetkin sen jälkeen. Leipomishimoni olen kuitenkin hillinnyt... tähän päivään asti. Halusin kokeilla Tukholmasta ostamiani keväisen keltaisia muffinssivuokia, joten pyöräytin vanhat tutut banaanimuffinssit, jotka höystin tummalla suklaalla. Voitte uskoa, että HERKULLISIA ovat! Maistelin heti alkuun nuo kaksi kuuman kaakaon kanssa. Seli-seli-seli, mutta ole ne ansainnut, kun kävin reippaana salilla ja kävelyllä aamupäivällä. Ja eilen kaksi jumppaa putkeen! Vähän liian korkeita nuo vuoat ovat. Vaikka laitoin taikinaa reilusti niin eivät kuitenkaan jaksaneet kohota reunojen yläpuolelle, jäävät vähän piiloon.





Päivä on hurahtanut mukavasti kuntoilun ja leipomisen lisäksi kotia tuunaillessa. Vähän uusia juttuja/vanhojen tavaroiden siirtelyä keittiössä ja olohuoneessa. Olkkarin tietokonenurkkakin sai vähän uutta ilmettä, loppusilaus on vielä vähän vaiheessa. Näistä pikku tuunailuista lisää joku toinen päivä.

Edessä olisi kaksi työyötä ja sitten torstaina lentelen Itä-Suomeen pääsiäisen viettoon. Pääsiäisen odotusta vähän varjostaa sellainen ikävä asia, että kurkku tuntuu karhealta, aivastuttaa ja niiskututtaa. Liekö joku flunssanpoikanen hiipimässä. Vastaiskuksi kävin hakemassa apteekista C-vitamiinia ja kurkun desinfiointipastilleja. Lisäksi paljon C-vitamiinia hedelmien ja marjojen muodossa sekä sinkkiä tuplasatsi. Reissu ei nyt vaan mitenkään saa peruuntua!

Aurinkoista tiistai-iltaa!

6 kommenttia:

  1. Herkullista herkkuaikaa jälleen!
    Painukoon lenssunpoikanen pakoon noilla lääkkeillä, mukavaa reissun odottelua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lenssu on toistaiseksi pysytellyt poissa ja pysyköönkin ainakin sunnuntaihin asti. :)

      Poista
  2. Voi nam kuinka herkullisen näköisiä! :-) Kyllä kelpasi herkutella! :-)

    Mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääsiäisenä kaikilla on lupa herkutella, eikös niin?!

      Poista
  3. täälläkin päin herkuteltu mokkaruuduilla :) mutta myös lenkillä käyty :)
    Kivat muffinssivuoat !

    VastaaPoista