torstai 2. huhtikuuta 2015

Skipataan pääsiäinen?

Hei siellä, mitä kuuluu?

Minä palasin eilen illalla keväisestä Istanbulista tänne harmaaseen vesisateeseen. No, kai mun on välillä elettävä taas normiarkeakin ja taottava euroja seuravaa matkaa varten. Pääsiäinenkin taitaa olla edessä, mutta minä voisin skipata sen kokonaan. Tänään aloitan nimittäin pääsiäisen "juhlimisen" kevyesti 12 tunnin yövuorolla. Ja siihen perää vielä neljä normipituista (10h) yötä. Siinähän se pääsiäinen meneekin puurtaessa ja nukkuessa. Urheilua unohtamatta!

Pääsiäiskoristelujen kanssa menen sieltä mistä aita on matalin eli kaivoin laatikosta viimevuotiset DIY-munat ja ripustin ne pajun oksille kissojen ja höyhenten sekaan. Pajun oksat kävin hakemassa joenvarresta jo viime viikolla. Näiden lisäksi viimevuotisia munia löytyy kulhosta keittiön pöydältä (ehkä vilautan niitäkin joku päivä). Ohrakin jäi tänä vuonna kylvämättä, koska  reissun aikana se ei olisi taatusti edes itänyt ilman kastelua. Ja nyt on jo liian myöhäistä. Siispä hyvin väritön ja niukka pääsiäinen tänä vuonna. Niukalla linjalla mennään pääsiäisherkkujenkin suhteen. Jääkaapissa pääsiäisestä muistuttaa vain mämmirove. Suklaamunia ei löydy ainuttakaan! 

Mitäs ihania pääsiäissuunnitelmia sinulla on? Mikä tahansa voittaa varmasti minun pääsiäisen...


TOIVON SINULLE OIKEIN MUKAVAA JA RENTOUTTAVAA PÄÄSIÄISEN AIKAA!


*AnuElina


Ps. Koitan tässä pääsiäisen aikana koota jonkinlaista postausta Istanbulin matkalta. Jäähän kuulolle jos keväiset terveiset kiinnostavat...


9 kommenttia:

 1. Oikein hyvää pääsiäistä sinulle ja tsemppiä työputkeen!!! <3

  VastaaPoista
 2. Onhan nämä pitkät pyhät vähän puuduttavia, mutta vuorotyöläinen tietysti kiittää hyvistä lisistä tilipäivänä :) Tsemppiä "pääsiäisputkeen"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, hiukan ankeaa viettää pääsiäinen yksin töitä tehden (onneksi töissä ei sentään tarvitse olla yksin), mutta tilipäivänä hymyilyttää! :)

   Poista
 3. Pienikin on kaunista! <3 Ja nuo tekemäsi munat on jo itsessään kauniita ja näyttäviä! :-) Eli ihan mukava pääsiäis koristelu siellä! :-)

  Täällä toinen työläinen kanssa.... huomena vapailen mutta muuten tiiviisti töissä. Että sellainen pääsiäinen :-)

  Tsemppiä yövuoroihin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija! Pääsiäisruohoa olisin kaivannut mutta nyt täytyy tyytyä karumpaan kristeluun.
   Tsemppiä töihin!

   Poista
 4. Tsemppiä työputkeen. Toivottavasti ehdit kuitenkin jonkin verran nauttia myös pääsiäistunnelmasta :)
  Hienot maanläheiset sävyt teidän pääsiäisasetelmassa! Tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tästä taas selvitään kun alkuun pääsee. :)
   Ei tässä nyt hirveästi pääsiäistunnelmaa ole, kun yksin koomailee yövuorojen välit kotona... Ihan tavallista arkea tämä työläisen pääsiäinen. :)

   Poista
 5. Huih, aikamoisia työvuoroja. Tsemppiä sinulle ja kiitos mukavista kuvista! :)

  VastaaPoista