perjantai 10. huhtikuuta 2015

Kun matto meni vaihtoon ja muita päivän olennaisiaAurinkoista perjantaihuomenta!

Siellä varmaan moni jo hihkuu, kun on vapaa viikonloppu edessä. No, minä olen pari vapaata lusinut, joten illalla kutsuu taas arki ja (t)yöt. Sitä ennen on kuitenkin monta aurinkoista ja valoisaa tuntia edessä ja puuhaa joka tunnille. Jos käy niin, että hommat loppuu niin sitten voin vaikka ottaa aurinkoa parvekkeella. :)

Eilen illalla taioin olohuoneeseen raikkaamman ilmeen. Olin jo jonkin aika ajatellut, että talvinen valkoinen nukkamatto saisi häipyä varastoon ja tilalle pitäisi saada raikasta ja keväistä. Mattokaupalle ei tarvinnut lähteä, koska varastosta löytyi matto, joka täyttää vaatimukseni keväisemmästä ilmeestä. Tämä leveäraitainen mustavalkoinen matto on viimeksi nähty vanhan kotini olohuoneessa. Onneksi en myynyt sitä viime kesänä muuttokirppiksen yhteydessä, sillä sehän sopii tännekin ihan loistavasti! Luulenpa, että kevät ja kesä mennään aika pitkälti tällä lookilla, mikä nyt on olohuoneessa. Ei ole tarvetta ostaa uutta ja tykkään juuri tästä. 

Vaikka olohuone jää tänä keväänä vähemmälle sisustamisen suhteen, niin parvekkeella alkaa kohta tapahtua. Tänään taidankin käydä jo kiikaroimassa lähiliikkeissä, jos löytäisin parvekkeelle maton ja jotain valaistusta. Tälle päivälle olen suunnitellut myös mullanvaihtoa kukille. Ehkä jotain parvekekukkiakin voisi hankkia kauppareissulla. Samalla odottelen, että sähkömies ilmoittelisi pääseekö tänään asentamaan uuden kiukaan saunaan. Kävi nimittäin niin, että kiuas oli sökönä jo asunnon ostaessani (tästä ei kerrottu). Monet kerrat syksyllä ihmettelin, kun saunan lämmittäminen +60 asteeseen kesti 1,5 tuntia. Saunomiset piti sitten unohtaa kovan sähkölaskun pelossa. Viimein maaliskuussa sain aikaiseksi ostaa uuden kiukaan ja nyt se vaan odottelee asennusta (olen HIDAS tällaisten asioiden hoitamisessa). Ehkä pääsen jo viikonloppuna saunomaan?! Mutta nyt jorinat seis, mä lähden vetäisemään selkä-vatsa-jalkatreenit salille!

Aurinkoista kevätperjantaita sulle!


*AnuElina


7 kommenttia:

 1. Kaunis on matto! <3 Tuo on kyllä niin raikas ja raidat ovat toimivia hetkestä toiseen! :-)
  Hyvältä siis näyttää! :-) Tuota korento tyynyäkin jaksan aina ihailla! :-)

  Mukavaa aurinkoista päivää! <3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana matto! Mä olen miettinyt minin huoneeseen raidallista mattoa! Hän tarvitsee ehdottomasti uuden maton ja pian!!

  Aurinkoa päivääsi!

  VastaaPoista
 3. Oikein kauniisti passaa matto juuri tuohon. Ihan kuin se olisi paikoilleen tarkoitettu :)
  Mukavaa viikonloppua, vaikka töiden merkeissä meneekin! Harmi kun ihmisen on nukuttavakin välillä. Muutenhan tuollainen yötyökuvio olisi oikein kiva, kun sitten saisi nauttia vapaa-ajasta ne päivän valoisat tunnit.

  VastaaPoista
 4. Mustavalkoraidat toimii lähes aina! Hyvältä näyttää! Ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 5. Raidat on loistovalinta! Tyylikästä, ajatonta ja kaiken kanssa yhteensopivaa:) Meillä taitaa olla tuo samainen matto kuopuksen huoneessa:)

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvin käy matto uuteen kotiisikin - onneksi et myynyt sitä :)
  Mukavaa työpäivää - täällä myös se edessä.

  VastaaPoista
 7. Vitsi miten tylsä tuo saunajuttu!! Saitko taloyhtiöltä edes mitään korvausta?!?
  Toivottavasti nyt tilanne ok ja pääsit saunomaan.

  Matto on kiva tuossa, jännä miten mustan lisäys vaan raikasti tilaa!

  VastaaPoista