torstai 30. huhtikuuta 2015

HAUSKAA VAPPUA!Tässä hushollissa ei ole paistettu munkkeja eikä simakaan porise pulloissa. Serpentiinit pysyy kaapissa, ilmapalloja en omista. Vapputunnelma luodaan tänä vuonna ainoastaan hyvällä fiiliksellä ja kesäisillä jättiläismutanttimansikoilla. Kaivoin kaapista 20 vuotta sitten ostetun ja päähän painetun ylioppilaslakin ja selailin yo-albumia. Voi kauhistus miltä sitä on näyttänyt 18-vuotiaana! Eikä tilannetta pelasta se, että päällä on paremminkin 5-kymppiselle sopiva silkkipuku ja lähes meikitön naama. Oh dear, voi niitä (noloja) aikoja ja muistoja!

Tämän viikon työ on tehty joten nyt voin hyvillä mielin nauttia työväen juhlasta. Kolme yövuoroa hurahti töissä ja neljännen "yövuoron" aion viettää ystävien kanssa kaupungin yössä. Tosi kiva lähteä pitkästä aikaa (viimeksi pikkujouluaikaan...) ystävien kanssa "humpalle"! Viime lauantain juhlat ovat vähän liiankin tuoreessa muistissa, joten tänään ajattelin ottaa vähän iisimmin. Ja voi olla, että yökkö väsähtää ennen aikojaan, etenkin vesilinjalla humaltuneita katsellessa. Juhlinnan merkeissä menee siis tämä ilta ja tuleva yö, huomisesta en vielä tiedä. Sään salliessa on luultavasti mentävä haistelemaan vappuhulinaa Helsingin Kaivopuiston/Ullanlinnan suunnalle. 

Nyt lähden kuitenkin haistelemaan raitista ilmaa ja nauttimaan auringonpaisteesta tuonne lenkkipolulle. Sitten puuteria nenään, punaa huuliin ja korkkarit jalkaan,

HAUSKAA VAPPUA!

*AnuElina


24 kommenttia:

 1. Mukavaa vappua! Täällä samat herkut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mansikat toimii aina juhlaherkkuna (etenkin dieetillä...). :)

   Poista
 2. Hauskaa vappua ja mukavaa juhlintaa! :-) Mansikat odottelee täälläkin! :-)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa, kun pääset ystävien kanssa baanalle! Hauskaa Iltaa!! ♥

  VastaaPoista
 4. Hyvää vappua! Mansikoita tuli jo syötyä Espanjassa, meillä tein sitten eilen ison kasan munkkeja. Hektinen arki tahtoo vaatia veronsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla jäi herkut syömättä, onneksi! Ei passaa joka viikko herkutella jos meinaa olla kesällä biksut päällä...

   Poista
 5. Kuulostaa hvyältä, olet humppasi ansainnut! Täälläkään ei ole kaivettu serpentiinejä esiin, vaikka lapsia talossa majaileekin. Munkit paistoin kätevänä emäntänä S-Marketin pakastekaapista. No pullo kuohuvaa sentään tuhottiin miehen vanhempien kanssa. Ihan vain, että ilta saatiin kuluttaa haravoimalla pihaa. Eläköön tylsältä kuulostava elämä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirmu kätevä emäntä olet ollut! Välillä voi mennä sieltä matalan aidan kautta. ;)
   Eikä teidän elämä kyllä kuulosta ollenkaan tylsältä kun muistaa mitä muutoksia teillä on edessä. Huih!

   Poista
 6. Ihanaa vappua sinulle... onneksi minun yo-kuvani ovat jossain hukassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omat kuvani ovat kyllä niin noloja ettei niitä kehtaa kenellekään näyttää.

   Poista
 7. Hyvää vappua myös sinne. Tänään katselin myös itse omaa kuvaani valkolakki päässä ja tosiaan, ei tuollaisia pukuja enää kukaan käytä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kamala, millaisen asun valitsin aikoinaan! Onneksi siitä hirvityksestä on jäljellä vain nolo muisto (ja kuvat)!

   Poista
 8. En usko ;) Kaunis olet kuitenkin ollut silkkimekossasi meikittömänä <3 Aika kauniista asiasta on vappukoristeesi tehty, ilman ilmapalloja ja serpentiinejä! Hyvää vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kuule ollut kovin hemaiseva näky. Kaveritkin on nauranu mun teinivuosine kuville, eivät usko samaksi ihmiseksi. Täytyy sanoa että ikä on tehnyt mulle tosi hyvää! :)

   Poista
 9. Hyvät on vapputunnelmat kuvissa ilman serpenttiiniäkin. Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niitä roskia (serpentiinejä) kaipaa kotia sotkemaan...heh heh... ;)

   Poista