maanantai 12. joulukuuta 2016

Muistoissa: Joulu 2015Kaunis pakkasviikko on aluillaan, kylläpä tuo aurinko piristää mieltä niin paljon! Tässä joulun alla on monta asiaa, perinnettä ja tapahtumaa, joista tulee hyvä jouluinen mieli. Vaikka lunta ei ole niin olen kovasti ihastellut tuota karua luontoa ja löytänyt sieltä paljon kaunista. Jouluradiosta kantautuva joulumusiikki virittää fiilikset ihan omille taajuuksilleen. Hyasinttien aukeavat nuput ja valtavan kauniisti auennut amaryllis tuovat joulun tuntua sisustukseen. Ja joulutorttuhimo se vaan kasvaa! Fiilikset alkavat olla siis aika jouluiset, mutta palataanpa vielä kuvien ja tunnelmien muodossa viime vuoden jouluun.

Viime joulun vietin osittain vapaalla, osittain töissä. Aatonaatosta joulupäivän iltaan nautin veljen perheen seurasta Hämeen sydämessä ja tapaninpäivänä huhkin töissä aamusta iltaan. Tuollainen joulu on minun makuuni juuri täydellinen, kaksi päivää joulun viettoa, vilskettä ja vilinää riittää mulle oikein hyvin, sitten voikin "rauhoittua" töiden merkeissä. 

Koska vietin joulun pois kotoa, en hankkinut isoa joulukuusta ja muutenkin kodin joulusisustus oli aika hillitty ja minimaalinen. Minikuusi, kynttilät ja tunnelmavalot toki löytyivät sisustuksesta. Ostinpa viime vuonna pitkästä aikaa myös amarylliksen, jota ei kotoani olekaan löytynyt aikoihin. Ihastuin amaryllikseen niin kovin, että se tullaan taatusti näkemään joulukodissani jatkossa.

Näiden kuvien myötä oli kiva palata muistelemaan viime joulun tunnelmia. Vastaavanlaiset muistelot löytyvä myös jolusta 2014 täältä. Mutta nyt tunnelmointi sikseen, mulla on kamala nälkä ja otin juuri pizzan uunista. Eiku syömään! Ja sitten alankin hilautua keskustan suuntaan, sillä pääsen mukaan Olympuksen järjestämään valokuvausiltaan, jei!!

Kivaa viikon alkua!

*Anu


14 kommenttia:

 1. Ihanan lämpöisiä ja tunnelmallisia joulukuvia! <3 Ja hei kerrohan kurssista sitten lisää, kuulostaa huipulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Kurssi oli Olympuksen järjestämä ilmainen kolmen tunnin sessio, jossa Olympus-kameran omistajat saivat huippuhyvän tietopaketin kameran ominaisuuksista/toiminnoista ja vinkkejä hyvien kuvien ottamiseen.

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia! Mä osan muistankin näistä kuvista! Hassua kuinka sitä voi muistaa juttuja :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No, eihän tuosta viime joulusta niin pitkä aika ole...kiva kun muistat! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Mä tykään kans hurjasti tuosta onnellisesta kuvasta!

   Poista
 4. Aivan ihania nämä muistelot! <3 Kiitos tunnelmakuvista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät! Minusta on ihana palata mukaviin muistoihin!

   Poista
 5. Ihanat muistot viime joulusta! <3 Upeat kuvat siivittivät ihanasti postausta! :-) Kaunis joulukoti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija! Viime joulu oli kyllä oikein mukava ja onnistunut!

   Poista
 6. Ihanat kuvat viime joulustasi <3
  Mukavaa iltaa ja halauksia.

  VastaaPoista