sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Muistoissa: Joulu 2014


Kodin virittäytyessä hiljalleen joulutunnelmaan päädyin katselemaan kuvia edellisiltä jouluilta. Täytyy sanoa, että aika kivannäköistä täällä on ollut ja hauskoja ideoita on tullut toteutettua. Omasta joulutyylistäni on muokkautunut viime vuosina yksinkertainen ja hillitty. Vaikka enpä minä koskaan ole ollut tyyliltäni kovin runsas ja rönsyilevä. Värimaalma ei poikkea tutusta musta-valko-harmaasta joulunakaan. Vihreää toki löytyy runsaasti kukkien ja havujen muodossa. Punaista suorastaan kammoksun! En myöskään viehäty tontuista, pukeista enkä possuista. 

Joulukotiini kuuluu joka vuosi takuuvarmasti kynttilät, tunnelmavalot ja suuret paperitähdet. Joulukukista suurimmat suosikini ovat hyasintit ja amaryllikset. Valkoisina tottakai. Joulukuusi on jouluissani satunnainen vieras. Viimeksi minulla oli iso kuusi vuonna 2014, silloin se oli koristeltu valkoisin ja hopeanharmain koristein.

Jouluherkuista minulle maistuu parhaiten joulutortut, ihan ehdoton ykönen! Voisin syödä yhdellä istumalla vaikka pellillisen, jos olisi pokkaa. Pipareita leivon myös joka vuosi pienen satsin ja kyllä ne yleensä tulee syötyä joulukuun loppuun mennessä. Suklaata ei varmasti tarvitsisi edes mainita...eikös se ole kaikkien naisten suuri joulu (ja koko vuoden) herkku! 

Joulu 2014 oli ensimmäinen joulu tässä kodissa. Olin joulun töissä, joten työkavereita lukuunottamatta vietin jouluni yksin. Työnteko taitaakin olla minun jouluperinteeni, sen verran monta joulua olen urani varrella töissä viettänyt. Oma valintani osittain olosuhteiden pakosta. 

Ennenkuin joulu 2016 saa koittaa, vilauttelen vielä millaisia tunnelmia muistoihini on jäänyt joulusta 2015. Näihin muistoihin on aina mukava palata!

Rentoa toisen adventtisunnuntain iltaa!

*Anu


5 kommenttia:

 1. Olipa mukava palata näihin tunnelmiin 🤗 nämä katsaukset ovat kivoja aina väliin ❤ kauniilta näyyyi joulusi tuolloin, tuo kuusi on tosi kaunis 🎄

  Mukavaa adventti iltaa!

  VastaaPoista
 2. Tulipa jouluinenfiilis tästä postauksesta! Ihanaa iltaa!

  VastaaPoista
 3. Niin kauniita ja tunnelmallisia kuvia! <3

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä :). Täällä kans joulu on tullut ja olkkari on täynnä kaikkee hömppää :)

  VastaaPoista