maanantai 2. kesäkuuta 2014

Sekalainen kokoelma ja lehtiarvonnan voittaja
Makkarin lipaston päälle on kerääntynyt sekalainen kokoelma esineitä. Sellaisia joille ei tällä hetkellä ole paikkaa muualla. Kivoja juttuja, joita ei viitsi kaappeihinkaan piilottaa, joten ne ovat kasaantuneet tuohon. Aluksi asetelma vaikutti "roiskaistulta", mutta silmä on tottunut ja nyt se näyttää itseasiassa ihan kivalta.
Pari itse tuunattua taulua, yksi printattu teksti. Iso koralli, mehikasvi ja musta lasipullo. Värimaailma on yhtenäinen, joten ehkä siitä syystä asetelma on saanut jäädä tuohon ja ansaitsee nyt hyväksyntäni. Ainakin siihen asti kun keksin jotain muuta. 


Ja seuraavaksi kivoja uutisia! Kesäinen lehtiarvonta on saatu päätökseen ja voittaja on arvottu. Osallistujia oli 40 ja random.org arpoi onnellisen voittajan. Voitto osui numeolle 32, joka on Athena! Hän valitsi Unelmien Talo & Koti lehden. Olen yhteydessä voittajaan sähköpostitse tuotapikaa. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille!

Minä nautin nyt pari päivää vapaasta. Kohta suuntaan salille rääkkäämään haboja ja alleja (eilen saivat kyytiä reidet ja peppu). Iltapäivällä hyppään veljeni kyytiin ja ajelemme heille Hämeenlinnaan. Siellä luvassa ainakin grillausta ja rentoa yhdessäoloa perheen kanssa. 

Aurinkoista kesäkuisen viikon alkua!

*AnuElina


9 kommenttia:

 1. Tykkään asetelmasta, mukavan rouhea ja silti kesäinen. :)
  Onnea arvonnan voittajalle ja ihania vapaita sinulle! <3

  VastaaPoista
 2. Mäkin tykkään tosi paljon asetelmasta. Erilaisia juttuja, jotka täydentää kivasti toisiaan. Kivalta kuulostaa sun vapaapäivien suunnitelmat. Nauti.

  VastaaPoista
 3. Kaunista ♡ tosi nätti asetelma tuon senkin päällä :-) silmä lepää :-)

  Mukavia vapaita ♡

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana asetelma! Tykkään tosi paljon :))!

  VastaaPoista
 5. Onnea voittajalle!
  Kiva asetelma lipastolla..:)

  VastaaPoista
 6. On kyllä kiva asetelma! Kaikki sopii jotenkin tosi hyvin yhteen:)!

  Onnea voittajalle! Ja kivaa viikkoa sulle♥

  VastaaPoista
 7. Kiva asetelma :)
  Onnea voittajalle ja mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 8. Onnea voittajalle ja sulle mukavaa yhdessäoloa! :)

  VastaaPoista