perjantai 13. kesäkuuta 2014

Kivilintu
Viime viikonloppuna olin auttamassa muutossa, tyhjensimme edesmenneen isäni ja hänen vaimonsa kotia. Minulle on tarjottu "muuton tieltä" jos jonkinlaista tavaraa, huonekaluja, astioita, kirjoja jne. Suurimmalle osalle olen sanonut "ei", koska en oikeastaan tarvitse mitään. Muutamia aarteita kuitenkin löysin jäljellä olevista tavaroista (suurin osa turhasta kamasta oli jo viety kirppikselle/kaatopaikalle). Yksi niistä oli tämä musta kivilintu. Se on itse asiassa aina ollutkin minun, mutta viimeiset 20 vuotta se on ollut "hoidossa" isän luona. Lintu on aikoinaan (80-luvun lopulla) ostettu Keniasta, slloin kun asuimme naapurimaassa Tansaniassa. Lintu on painava, jotain kivimassaa se taitaa olla. Lintu aukeaa keskeltä eli sisälle voi kätkeä aarteita, vaikkapa koruja. Lintu on kaunis ja sopii aika hyvin kotini värimaailmaan. Paikan se sai toistaiseksi ikkunalaudalta kesäkukkien vierestä. Nappasin mukaani myös muutaman muun aarteen: puisia esineitä Afrikan vuosilta, vanhan koulun kattovalaisimen, poronsarvet, vanhoja lusikoita jne. Näistä tulee postusta joskus myöhemmin tänä vuonna. Valaisin on tosi upea, se pääsee aitiopaikalle uuteen kotiini (jos sellaisen löydän...). Ihanaa kun tällaisia vanhoja aarteita on vielä tallessa, kummasti niiden arvo lisääntyy vuosien varrella.

Olen tässä viime päivinä mietiskellyt, miten saan sisustamisesta kiinnostuneet lukijani säilyttämään mielenkiinnon blogiani kohtaan kesän aikana, koska sisustusaiheisia postauksia ei juurikaan ole tulossa. Tällä hetkellä minulla ei ole intoa sisustaa tätä kotia, koska ajatukset siintävät jo uuden kodin sisustamisessa. Tänne vanhaan kotiin en oikein osaa-viitsi-halua ostaa mitään uutta. Odotan innolla uuteen kotiin muuttoa ja sisustamista! Taidankin tehdä pienen postauksen asuntohaaveistani, sitten tekin tiedätte mitä etsin. :)

Nyt tämä tokkurainen yövuoroputkensa lopettanut zombi yrittää sutia naamaan meikkiä ja suuntaa viikonlopun ruokaostoksille Prismaan. Vapaa viikonloppu edessä, luvassa rentoutumista kotosalla ja hauskanpitoa ystävien kanssa. Kaikkea sopivassa suhteessa! Toivottavasti saadaan nauttia myös auringosta, nämä pari päivää jatkuneet sateet saavat olon väkisinkin supernuutuneeksi (unenpuutteen lisäksi).

Iloista viikonloppua ja positiivista mieltä toivottelee, 

*AnuElina


14 kommenttia:

 1. Ompa kaunis lintu. Kyllä todellakin hienoja aarteita olet löytänyt. Ja jos ne ovat olleet poissa silmistä kauan niin nehän tuntuvan tosiaan vaan arvokkaammilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nimenomaan aarteita, ei mitään tyhjänpäiväisiä tusinaesineitä. :)

   Poista
 2. Ihana lintu ja voi mikä ihana tarina tuolla on :-) mielenkiintoista oli lukea :-) jatkoa odotellen :-) sopii kauniisti paikalleen :-)

  Älä ota painetta postaamisesta, kirjoitat kun hyvältä tuntuu ja aiheesta mitä mielessä :-) täällä sitä luetaan :-)

  Täälläkin parhaillaan vanhoja aarteita etsitään maalla :-)

  Mukavaa viikonloppua :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija! En minä paineita otakaan, kunhan tässä vaan pohdiskelin. ;)

   Poista
 3. Kaunis lintu, todellinen aarre joita ei samanlaisia tuu ihan heti vastaan! Mielenkiinnolla jään odottelemaan postauksia niistä muistakin aarteista :)
  Sinuna en murehtisi sisustuspostausten vähyyttä, eiköhän ne vakkarilukijat pysy silti menossa mukana :) Vaikka omalla kohdalla sisustus onkin se suurin syy miksi jotakin blogia alan seurata, niin aika suuri merkitys on niillä muillakin jutuilla. Vaikka kuinka blogi olisikin sisustusblogi niin väitän, ettei KUKAAN pysty keksimään pelkkiä sisustamiseen liittyviä juttuja pari kolme kertaa viikossa. Ei ainakaan kovin pitkään!
  Joten kirjoittele vain jatkossakin entiseen malliin, siitä mistä hyvältä tuntuu! Kyllä me luetaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin totta, tuskin kukaan pystyy monta kertaa viikossa postaamaan sisustuksestaan, varsinkin jos haluaa kertoa joka kerta jotain uutta. :) Onneksi asiasta ei tarvitse ottaa paineita, mä postaan just niinkuin tykkään. :)

   Poista
 4. Mukavaa viikonloppua! Hieno lintu!

  VastaaPoista
 5. Moi! Liityin juuri blogisi lukijaksi ja vaikka olenkin enemmän kiinnostunut sisustusjutuista, ei minua häiritse vaikka välillä ne jäävätkin taka-alalle. Tervetuloa myös minun blogiini (http://pienenkaksionelama.blogspot.fi/) vierailulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa K! Tulen ehdottomasti vastavierailulle!

   Poista
 6. Kaunis lintu ja ihana, että se on ollut hoidossa kaikki ne vuodet ja palaa nyt takaisin sinulle. <3
  Kyllä täällä ainakin ollaan kiinnostuneita muustakin kuin sisustuksesta blogissasi, että anna tulla vain! Ja tosi kiva olisi lukea mainitsemasi postaus siitä, millaista kotia olet etsimässä. :) Toivottavasti tärppää pian! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postaus uuden kodin etsinästä on jo tekeillä, maltahan odottaa! :)

   Poista