keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Se sama seinä
Taas se sama seinä ja samat tauluhyllyt. Melkein samat esineetkin hyllyllä. Mutta koska se on ihan kaunis, niin se ansaitsee päästä valokeilaan säännöllisin välein. Kesäinen kokoelma. Kukat on "uudet" ja niiden maljakkokaan ei ole ennen hyllyllä majaillut. Simpukkajulisteessa on uudet kehykset, jotka ostin eilen Ikea-reissulta. Mustat ovat tuhannesti paremmat kuin vanhat itse maalaamani valkoiset.

Olimme eilen kälyni kanssa shoppailemassa ja suunnittelemassa kotiemme uutta sisustusta koko pitkän päivän. Uuden kotini sisustussuunnitelmat lennähtivät aivan uusiin sfääreihin. Nyt näyttää vahvasti siltä, että koko kalusto menee vaihtoon muuton myötä. Ja samalla kodin tyylikin päivittyy modernimpaan ja kevyempään suuntaan. Ektorpit, Hemnesit ja Liatorpit ovat kohta historiaa (jos vain joku ostaa ne multa pois ennen muuttoa)! Uskotte varmaan, että nyt täytyy pidätellä oikein tosissaan ettei vielä innostu ostamaan uutuuksia. Pitää malttaa mielensä vielä alkusyksyyn asti. Ja se on kuulkaa vaikeaa!

Tämmöinen pikainen tervehdys täältä yövuorojen välistä. Alkuillasta suuntaan naapurustoon ystäväni luo iltateelle ja raparperipiirakalle ja sitten suoraan töihin. Perjantaina luvassa jännittäviä hetkiä kynä kädessä (kukaan ei varmaan arvaa mitä teen...) sekä heti perään skumpalla skoolailua. Viikonlopuksi tiedossa pikapyrähdys Talinnaan kaverin kanssa. Kiva viikko kaikenkaikkiaan!

Pirtsakkaa viikon puoliväliä!


*AnuElina


Ps. Kesäsää vieläkin hukassa. Kaveri lupasi lähettä auringon tulemaan Kreikasta tännepäin, mutta se taisi eksyä matkalle...


4 kommenttia:

 1. Tuo seinä on kyllä niin kaunis, että sitä kelpaa katsella.:)

  VastaaPoista
 2. Todella todella kaunis seinä ja kyllä kelpaa esitellä! :)

  VastaaPoista
 3. Tuota seinää katselee ilokseen :-) ihana kaikkine kauneuksineen :-)

  Tsemppiä yövuoroihin ♡

  VastaaPoista
 4. Aijai..olisko kauppakirjat vuorossa? ;-)
  Innostavia kodinsuunnitteluhetkiä, tämäkin kaunis seinä lupaa hyvää uuden sisustamiselle <3

  VastaaPoista