maanantai 16. kesäkuuta 2014

Jalostuksen tuote
Muutama päivä sitten kerroin huonosta ruokahalusta ja siitä miten kaikki "tavalliset ruuat" tökkii. Hoidoksi tähän vaivaan tein pikkuisen parempaa salaattia. Ja hyväähän se oli. Suunnittelin syöväni seuraavana päivänä samaa salaattia, mutta sain idean ja päätin hieman jalostaa ateriaani. Salaatista tulikin täytetty pitaleipä. Valmiita kaupan pitaleipiä, lämmitys leivänpaahtimessa ja sisälle edellispäivän salaattiaineksia: broileria, halloumia, bataattia, salaattia ja tomaattia. "Kostukkeeksi" ostin kaupasta valmista tsatsikia. Voi elämä, mikä lounas! Näitä jalostettuja ruokia pitää kehitellä lisää. Onko sitä salaattia pakko vetää aina samassa muodossa, jos sen voi tunkea myös leivän sisään jolloin se maistuu vieläkin paremmalta?! Mä jatkan ehdottomasti tällä tiellä, toivottavasti ideoita poikii lisää pitkin kesää!

Mun  maanantai meni veljentytön kanssa Linnanmäellä hurvitellessa. Nyt tätirukka on jännityksestä (asuntoasiat etenee), huonosti nukutuistä öistä ja laitteiden pyörityksestä niin uupunut, että täytyy köllähtää pariksi tunniksi sohvalle ja ummistaa silmät. Pitäisi nimittäin jaksaa tämän kaiken päälle aloittaa vielä yövuorotkin. Tiukkaa settiä, huh huh!

Iloa sateiseen alkuviikkoon!


*AnuElina


Ps. Kuvissa näkyvä ihana eväspaperi on löytö Tukholmasta ihanasta Leila's General Store-kaupasta.

10 kommenttia:

 1. Onpa herkullisen näköinen ateria ja toi eväspaperi on ihan huippu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli niin hyvää, että pitää tehdä pian uudestaan. :)

   Poista
 2. Kuulostaa ja näyttää kyllä niin hyvältä. Salaattia ja leipää, ehkä parasta.

  VastaaPoista
 3. Voi, kuinka herkullisen näköistä ja käärepaperi niin hienoa! Uskomaton onni, jos olet osunut heti alkuunsa itsellesi sopivaan kohteeseen asuntonäytöissä. Pidetään peukkuja, että saat unelmiesi kodin!:)

  VastaaPoista
 4. Huikee idis! Täytyy kyllä kokeilla!!

  VastaaPoista
 5. Ääk, taas täällä nälkäinen blogien kahlaaja järkyttyy nähdessään näin taivaallisia kuvia. Mutta taidanpa tehdä noita juhannuksena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa oli kyllä niin hyvä yhdistelmä kaikkea hyvää, että vei kielen mennessään!

   Poista