sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Sunnuntaiaamun hiilaritankkaus










Kuten moni tietääkin, niin elämäni ja ruokavalioni on ollut viimeiset kuusi viikkoa pelkkää parsakaalia ja rahkaa. No, lisäksi vähän kanaa ja kukkakaalia. Ja paljon treeniä! Superdieetti on nyt virallisesti ohi, mutta jatkan valitsemallani tiellä heti huomisesta lähtien, koska en ole vielä tavoitteessani (lisää aiheesta TÄÄLLÄ). Tämän viikonlopun halusin kuitenkin hengähtää (monellakin tapaa) ja heitin ruokavalio-ohjeet hetkeksi pöytälaatikkoon piiloon. Nyt on nimittäin tankattu hiilareita. Ja valitettavasti myös rasvaa. Mutta kuten tiedetään, kroppa kaipaa tiukan dieetin aikana/jälkeen pientä shokkihoitoa, että aineenvaihdunta saa uutta vauhtia. No, nyt on shokkihoidettu tätä kroppaa kunnolla...






Tämä sunnuntaiaamu alkoi hieman paremmalla ja herkullisemmalla aamiaisella. Paistoin kolme vohvelia (no joo joo, eilen illalla paistoin kans kolme) ja nautiskelin ne vaniljavaahdon ja tuoreiden mansikoiden kanssa. Mansikat eivät kyllä maistunet juurikaan mansikalle, mutta pienellä hunajakuorrutuksella niihinkin sai makeutta. Vohveleiden lisäksi söin (pitkästä aikaa!) suurta herkkuani: luonnonjogurttia, mustikoita ja mysliä. Ja tietysti hunajalla kuorrutettuna. Kyytipojaksi pari kuppia ihanaa Paratiisi Sen Cha- teetä. Ja voin sanoa, että tämän aamiaisen jälkeen oli ähky!







Onneksi ähky sai nopeasti helpotusta, sillä lähdin pian aamiaisen jälkeen tallaamaan Messukeskuksen käytäviä Kevätmessuille. Messuilla vierähti mukavasti reilut kaksi tuntia kaverin kanssa tarinoidessa ja ihmetellessä. Puutarhapuoli oli messujen parasta antia, paljon ihania kukkia, yrttejä jne. Tyhjin käsin ei tarvinnut kotiinkaan tulla, kassista löytyi nimittäin muutama kukka ja yrtti. Muilta osin messut eivät oikeastaan kiinnostaneetkaan (mökki, rakentaminen, remontointi...). Sisustuspuoli oli jälleen kerran ihan onneton. Kumma ettei sisustusosastoon panosteta enempää, sillä onhan sisustaminen nykyisin todella suuressa suosiossa, yksi naisten suosikkiharrastuksista! Vai onkohan sitten kaikki sisustaminen keskittynyt Habitare-messuille?!

Tämä ottaa nyt iisisti, lepuuttaa raatoaan sohvalla ja nautiskelee siitä, ettei tarvitse tehdä mitään. Huomenna jatketaan taas energisenä!

Kiva kun kävit visiitillä, mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle!

*AnuElina


14 kommenttia:

  1. Nam, vesi herahti kielellä aamiaistasi ihastellessa! Vohveliraudan kaivoin eilen esiin tarkoituksena herkutteluhetki pian! Tämä nyt antoi vain lisäpontta ryhtyä pian puuhaan. ;)

    Kiva, että jaksoit kevätmessuille, aina sieltä jotain piristystä löytyy. :) mukavaa sunnuntai-iltaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vohvelirauta on yksi suosikkivälineistä keittiössä. :)
      Messut olivat kiva piristys sateiseen sunnuntaihin, kiitos onnettarelle joka arpoi minulle liput. :)

      Poista
  2. Vitsit vohvelit on ihan mieletöntä herkkua, näyttää todella hyvältä! Omasta keittiöstäni puuttuu vielä vohvelirauta, mutta näitä kuvia katsellessa tuntuu, että pitäisi joku päivä semmoinen käydä kaupasta kotiin hakemassa niin saisi pannareihin vähän vaihtelua.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi vohveliraudan hankkimista, ei varmasti jää kappiin pölyyntymään. Ensi viikonloppuna on luvassa lisää vohveleita pienimuotoisen brunssin muodossa. :)

      Poista
  3. Voihan nam! Näyttää todella hyvältä:P Kivaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä ovat! Ja niihin saa kivasti vaihtelua eri täytteillä.

      Poista
  4. Sä olet niin vohvelit ansainnut! Upeita tuloksia (kävin lukemassa ekana toisen blogin ja nyt tänne kommentoin)... :D
    Ja iso halirutistus hautajaisista, sekä tulevasta uurnan laskusta. Siitä alkaa sitten toipuminen. <3
    Upeita ja niin herkullisia kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos ja kiitos! Olen vohvelini kyllä ansainnut, monestakin syystä. :)

      Poista
  5. Ai että miten herkullinen aamiainen. Ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuollaista ihan joka aamu (eikä edes joka viikko) viitsi väsätä, mutta silloin tällöin todella ansaittua! :)

      Poista
  6. Näin nälkäisenä on hirmu kiva lukea tällaisia postauksia... Vohvelit kun sattuu vielä oleen meikäläisen suurinta herkkua! Voi itku sentään kun näyttää hyvälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kiusa se on pienikin kiusa... ;) Eikun vohvelin paistoon vaan, sillä se himotus helpottaa!

      Poista
  7. Voi ku herkullisia kuvia! :P Tuo liitutaulutarjotin on kiva idea, voisin kopsta mukaani! :)

    VastaaPoista