keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Väriä ranteeseen

Pari viikkoa sitten osallistuin Bloggers' Inspiration Day-tapahtumaan. Tapahtumassa poikkesin Timanttisten esittelypisteellä ihailemassa upeita kelloja ja sain kunnian osallistua Indiedaysin ja Timanttisten yhteistyökampanjaan. Ihastuin uuteen Ice Watch-kellomerkkiin. Belgialainen kellomerkki on erittäin tunnettu maailmalla ja nyt kelloja saa myös Suomesta. Mikä ihana värien kirjo! Ice Watch-kellot ovat laadukkaita, tyylikkäitä ja unisex-mallia, joten sekä naiset että miehet löytävät varmasti oman suosikkinsa laajasta väri- ja mallivalikoimasta. Värikkäiden kellojen lisäksi tarjolla on hillitympiä, esim. juhlapukeutumiseen sopivia kelloja. Ja mikä parasta, hinnatkaan eivät päätä huimaa.

Pääsin kokeilemaan, miltä kellot näyttävät ja tuntuvat ranteessa. Kaikista ihanista väreistä oli vaikea valita yksi suosikki, siksi päädyin kahteen. Ensimmäisenä kokeilin kaunista valkoista bling-blingillä varustettua kelloa (Ice Elegant Stone Si), jossa oli upea helmiäisenä hohtava ranneke. Kaikki kimaltava kiinnostaa tätä tyttöä, joten valinta oli helppo. Kaunis kello arkeen ja juhlaan. Mutta sitten bongasin vielä aivan ihanan valkoisen kellon, jossa oli ripaus pinkkiä (Ice White Pink). Se "mätsäsi" täydellisesti kyseisen päivän kynsilakan väriini. Vähän sporttisempi versio kellosta, sporttitytön makuun tottakai. Tämä kello ranteessa voisin vaikka lähteä salille! Kaikki upeat Ice Watch-kellot löydät TÄÄLTÄ, kannattaa käydä kurkkaamassa. Mikä on sinun suosikkisi?


Timanttiset on myös Facebookissa, käyhän tykkäilemässä TÄÄLLÄ. Ja koko Timanttiset-valikoimaan pääset tutustumaan Timanttiset.fi-sivulla. Kevät on juhlien aikaa, löydät vasmasti upeat korut ja kellot itsellesi sekä lahjaksi!

Tämä sporttailija lähtee nyt salille (ja haaveilee noista kelloista) ja iltapäivällä pitää lähtä ulos nauttimaan upeasta kevätsäästä. Vapaapäivät ovat ihan parasta!

Aurinkoista keskiviikkoa!

*AnuElina


Ps. Arkikuvahaaste jatkuu illemalla. :)


4 kommenttia:

 1. Nyt muuten uppos ja vauhdilla. Mulla ollut yli vuoden takaraivossa ajatus tuollaisesta kellosta. Aivan upeita. Kävin katselemassa kelloja ja hitsit, nehän on tosi edullisiakin. Pakko ehkä lähteä katselemaan niitä liikkeeseen. Ice Elegant Stone Si oli mun mieleen eniten ainakin kuvissa. Kimaltelevaa sen on oltava :) Kiitos kivasta vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyhän Timanttisilla sovittelemassa, ihastut varmasti useampaankin kelloon. :)

   Poista
 2. Jos vaan käyttäisin kelloa niin ostaisin ehdottomasti keltaisen! Mun lempiväri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäiskö alkaa käyttämään kelloa? Saisit hyvän syyn hankkia keltaisen ihanuuden. :)

   Poista