tiistai 8. huhtikuuta 2014

Sivupöydän uusi elämäMuistatteko valkoisen sivupöydän, joka majaili ennen maaliskuista pyörremyrskyä olohuoneessa ison peilin alla? Noh, tämän myrskyn seurauksena pöytä siirtyi makuuhuoneeseen ja peilin alla on nyt bloggailupisteeni. Tämä kaunis pieni pöytä majailee nyt siis makuuhuoneessa sängyn päädyssä. Siitä tuli korupöytä. Kokosin pöydän päälle kolme lasikantista laatikkoa päällekkäin. Ne kätkevät sisäänsä korviksia, rannekoruja ja sormuksia (ei suinkaan postimerkkejä...). Koruteline siirtyi lipaston päältä laatikoiden kaveriksi. Pöydän yläpuolella on pieni hylly, joka on ollut siinä iät ja ajat. Sen virka on ollut mikä milloinkin, nyt sekin saa kantaa koruja. Nyt on (melkein) kaikki korut samassa paikassa. Näppärää ja kaunista.

Pöydän alahyllyllä on toistaiseksi kaksi säilytyskoria, joille ei oikein löytynyt muuta paikkaa kodistani. Toinen säilyttää villasukat, toisessa on käsityölankoja ja keskeneräisiä käsitöitä. Haluaisin alahyllyllekin jotain vähän kauniimpaa korien tilalle, katsotaan mitä keksin. Koti ja sisustus on tunnetusti koko ajan vähän "vaiheessa", valmista ei saa vaikka kuinka huhkii.

Täällä valmistaudutaan yövuoroon nro 2/4. Päivän treenit on hoidettu ja jokunen rästissä ollut kotityökin. Perjantaiaamuna on sitten tämän viikon palkkatyöt tehty ja viikonloppuna luvassa juhlahumua Indiedaysin tyyliin. Siitä tulikin mieleen, että minunhan pitäisi vähän vilauttaa teille, mitä aion laittaa päälleni Blog Awards-juhlaan...

Nyt hetken hengähdys ja töihin mars! Rentoa iltaa sinulle!

*AnuElina

9 kommenttia:

 1. Vautsi! Tekee ihan mieli lähtee bilettää, kun olis niin kivasti helyvalikoimaa ja asutetta kaunistautumiseen!

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia. :) Ja kiinnitin kyllä huomioni noihin koruihin. :) <3

  VastaaPoista
 3. Pöytä näyttää kyllä niiiin kauniilta! Ja etenkin nuo rannekorut korutelineessä <3

  VastaaPoista
 4. Tuollainen korupöytä pitäisi olla joka naisella!! Tsemppiä öihin :)

  VastaaPoista
 5. Tyylikäs korunurkkaus ja toinen toistaan ihanampia koruja! Kauniisti olet saanut kaiken esille, välillä sisustuspyörremyrsky tekee ihan hyvää! :)

  VastaaPoista
 6. Kivan näköinen korujen paikka.

  VastaaPoista
 7. Oi tollainen korupöytä olisi kyllä omaankin kotiin erittäin ihana!

  VastaaPoista
 8. Nättiä on in deed, ja seuraavaksi totta tosiaan odotellaan pilkahduksia juhla-asusta, jooko? ;)

  VastaaPoista